Elena Băsescu, la piscină cu cei trei copii, la doar o săptămână de când a născut

elena_basescu_11.jpg

Elena Băsescu a petrecut timp în familie, cu cei trei copii, la piscină
Foto: Arhivă personală

Fiica cea mică a fostului șef de stat a avut parte de o recuperare rapidă după sarcină, iar acum a revenit la activitățile cotidiene. Elena Băsescu și-a scos cei trei micuți la piscină, la o săptămână de la nașterea celei mai noi membre a familiei, Anastasia.

Elena Băsescu a scos-o pe micuța Anastasia la piscină, în cărucior, iar frățiorii ei, Sofia și Traian, s-au ocupat de „plimbarea” micuței. Se pare că Elena se simte foarte bine, la doar o săptămână după ce a dat naștere celui de-al treilea copil al său, o fetiță. Aceasta a publicat pe contul personal de Instagram o poză ce-i înfățișa pe cei doi copii plimbând un cărucior, în care era, probabil, Anastasia. Elena și copiii au petrecut timp în familie la piscină, iar cei mici s-au distrat cu noua lor surioară. Proaspăta mămică a dorit să aibă grijă personal de micuți, nefiind nicio bonă prin preajmă, semn că Elena este deja experimentată în educația și creșterea copiilor. 

elena_basescu_piscina.jpg

Sofia și Traian, plimbând-o pe micuța lor surioară, Anastasia
Foto: Captură YouTube

În urmă puțin timp, EBa, în vârstă de 38 de ani, a publicat pe Instagram câteva poze adorabile de la maternitate, cu Anastasia și Cătălin Tomată, partenerul ei. Cătălin, în vârstă de 26 de ani, este, cu siguranță, mai puțin experimentat decât Elena în acest domeniu, dar asta nu înseamnă că nu dorește să fie mereu alături de cele două. În poze se poate observa cum mândrul tătic o purta pe micuța lui în brațe cu mare grijă. 

Elena şi Cătălin formează un cuplu de aproximativ un an, nefiind căsătoriți momentan. Fiica cea mică a fostului președinte mai are doi copii, Sofia (5 ani) şi Traian (3 ani), din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie.

catalin_tomata_si_anastasia.jpg

Cătălin Tomată, un tătic grijuliu pentru Anastasia
Foto Instagram

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • catalin tomata iubit elena basescu fetita maternitate

    Elena Băsescu (38 de ani) schimbă iar scutece, iar dacă pentru ea este deja o treabă cu care este familiarizată de la ceilalţi doi copii, pentru iubitul ei este o adevărată premieră. Cătălin (26 de ani) învaţă alături de iubita lui să fie un tată bun, iar imaginile spun mai mult decât o mie de cuvinte. Grijuliu, proaspătul tătic şi-a externat în urmă cu cinci zile fetele şi de atunci se ocupă ca nimic să nu le lipsească. Mai greu îi este să se despartă de micuţa Anastasia, care l-a fermecat.

  • Doi părinţi fericiţi. Aşa păreau ieri, la externarea din maternitate, Elena Băsescu (38 de ani) şi iubitul ei, Cătălin Gheorghe (26 de ani). Cei doi şi-au dus fetiţa acasă, micuţa Anastasia fiind cel de-al treilea copil al mezinei fostului preşedinte.