Elena Băsescu este însărcinată! Va naște peste trei luni al treilea copil

Mare bucurie în familia fostului președinte al României, Traian Băsescu. Acesta va deveni bunic a patra oară! Elena Băsescu este gravidă în șase luni, iar tatăl copilului este Cătălin Tomata, un afacerist mai tânăr decât ea cu 12 ani.

La vârsta de 37 de ani, Eba va deveni mămică a treia oară. Ea este însărcinată în șase luni cu bărbatul cu care este împreună de aproape un an. Numele acestuia este Cătălin Tomata, are 25 de ani și este patronul unui restaurant de fițe din Capitală. Iată că veste a bucurat enorm de mult ambele familii.

”În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru.Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris astăzi Elena Băsescu pe pagina ei de socializare. După cum se știe, mezina lui Băsescu a trecut prin moment grele după ce a divorțat în urmă cu doi ani de Bogdan Ionescu, cu care are doi copii, un băiețel pe nume Traian și o fetiță Sofia. 

 

loading...
Loading...