Elena Băsescu, dărâmată de divorţ. A slăbit enorm şi e veşnic tristă

eba1-23985615151.jpg

elena basescu, divort, copii, afectata, apartament, munca, birou
Elena Băsescu încearcă să se țină tare după divorțul de Bogdan, dar problemele și tristețea par s-o fi copleșit
Foto: Blitz

S-au scurs trei săptămâni de când Elena Băsescu a confirmat oficial că divorţează de Bogdan Ionescu, dar trecerea timpului nu a fost în favoarea ei. Mezina lui Traian Băsescu „s-a topit” pe picioare, merge pe stradă cu capul în pământ, copleşită de griji şi de gânduri. Fotoreporterii Click! au surprins recent primele imagini cu ea, în calitate de femeie divorţată.

Îmbrăcată în alb şi negru, în haine impecabile, la dungă, cu părul prins în coc, încălţată în saboţi cu platformă şi accesorizată discret, doar cu inel, ceas şi brăţară. Aşa arată Elena Băsescu (36 de ani) într-o zi obişnuită, când din fata lui tata se transformă într-o angajată-model la Camera de Comerţ şi Industrie, unde lucrează din ianuarie 2016, pe un salariu net lunar de 3.000 de lei. 

eba-2-146151515.jpg

elena basescu, divort, copii, afectata, apartament, munca, birou
Mezina fostului preşedinte s-a refugiat în muncă pentru a uita de probleme. A slăbit enorm şi stă la serviciu mai bine de 9 ore
Foto: Blitz

Bruneta, care munceşte în cadrul departamentului de Relaţii Internaţionale, îşi începe programul la ora 9.00 şi părăseşte locul de muncă în jurul orei 18.00, aşa că cele 9 ore petrecute la birou o ajută să-şi mute gândul de la problemele mari, de acasă. Nu are necazuri cu cei doi copii, slavă Domnului, ci cu tatăl lor, Bogdan Ionescu, de care s-a separat după patru ani de mariaj. 

eba-3-216451515451.jpg

elena basescu, divort, copii, afectata, apartament, munca, birou
EBa vine la serviciu în fiecare dimineață, în jurul orei 9. De acasă, de la ”Stejarii”, face aproape o oră până la muncă
Foto: Blitz

Vestea divorţului a căzut ca o bombă pe 2 septembrie 2016, când cei doi au confirmat pe Facebook că nu mai formează o familie. Asta deşi toată vara au mimat fericirea în vacanţă, pe Litoralul românesc, de dragul celor doi copii, Sofia şi Traian junior. Dovadă că stresul şi-a pus amprenta sever asupra Elenei este noua ei siluetă, îngrijorător de filiformă. 

Dacă în august, atunci când s-a afişat la plajă în costum de baie, Elena a fost lăudată pentru formele tonifiate şi pentru cele 25 de kilograme date jos după sarcină, acum nu mai  cazul să o felicităm, ci să o trimitem la masă. Se vede cu ochiul liber, şi din spate, şi din faţă, că EBa a mai dat jos cel puţin 5 kilograme. De remarcat că la încheietură poartă un şnur roşu, despre care se spune că te apără de blesteme, deochi, energii negative şi ghinion.

Căsătoriţi la 1 septembrie 2012, adică acum patru ani, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au anunţat pe 2 septembrie că pun punct unui mariaj scurt, dar din care au prins viaţă doi copii superbi: Sofia Anais (3 ani) şi Traian junior (1 an şi 7 luni).

«Locuim deja separat»

 

eba-4-615665115.jpg

elena basescu, divort, copii, afectata, apartament, munca, birou
Cei doi au fost cu copiii la mare toată vara

Confirmarea divorţului a venit online, pe Facebook, aşa cum ne-au anunţat de-a lungul timpului mai multe vedete.

“Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”, a scris Elena, pe 2 septembrie, pe pagina personală de Facebook.

Se pare că Bogdan Ionescu a rămas în apartamentul conjugal, iar Elena s-a mutat cu copiii în cartierul rezidenţial “Stejarii”.

eba-5-8941561515151.jpg

elena basescu, divort, copii, afectata, apartament, munca, birou
Elena și Bogdan s-au căsătorit în septembrie 2012
Loading...

Citește și

  • elena basescu copii

    Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au ajuns la capăt de drum. După patru ani de căsnicie, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, deşi au împreună doi copii. Chiar dacă toată vara au ]ncercat să-şi salveze mariajul de dragul lor, la mare, ceva nu a funcţionat şi au divorţat. Celebra prezicătoare Carmen Harra, cea care a spus încă se acum trei ani că cei doi se vor despărţi, prevede acum un scandal aprig pe seama celor mici.

  • eba divort elena basescu divort

    O veste din familia prezidenţială cădea ca un trăsnet vineri seară (2 septembrie). Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au anunţat că au parafat divorţul la notar la patru ani de la nuntă. Cea care a văzut că cei doi nu au şanse prea mari să rămână împreună este Carmen Harra. Celebra prezicătoare a făcut în 2013 o analiză detaliată a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu.

  • traian basescu

    Divorţul dintre bogatul Bogdan Ionescu, alias Syda, şi mondena Elena Băsescu a dat peste cap viaţa liniştită din Mălurenii de Argeş, o comună de 4.824 de locuitori. Nu este de mirare, pentru că familia fostului ginere al preşedintelui Băsescu este originară din zonă, unde deţine o casă. La crâşmă sau pe uliţă, toţi au câte o părere şi întorc pe toate părţile vestea care le-a venit de la Bucureşti.

  • Deşi au existat zvonuri încă din această primăvară că Elena şi Bogdan Ionescu, alias Syda, ar avea grave probleme în căsnicie, nimeni nu a mai crezut nimic când i-a văzut pe cei doi la malul mării, alături de copiii lor, Sofia Anais (3 ani) şi Traian jr. ( un an şi opt luni). Toată vara, protagoniştii noştri au fost surprinşi de fotoreporterii Click! pe litoral, la Mamaia, unde Elena a întors toate capetele cu trupul bine lucrat la sală. Nici seara, foştii soţi nu s-au plictisit, ci s-au distrat în cluburile de fiţe până în zorii zilei, semn că se simţeau bine unul în compania celuilalt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1