Ele îl așteaptă pe Moș Crăciun cu silicoane noi!

adelina_pestritu-1.jpg

Adelina Adelina Pestrițu a prins contracte avantajoase după ce și-a mărit bustul

În 2016, bombele-sexy au făcut coadă la ușile medicilor esteticieni: Laurette, Cristina Spătar, Andreea Mantea, Rocsana Marcu, Adelina Pestrițu și Natalia Mateuț vor avea un decolteu amețitor de Sărbători.

26 martie a fost ziua marilor schimbări pentru prietenele Cristina Spătar (44 de ani) și Rocsana Marcu (35 de ani). În aceeaşi zi, cele două vedete s-au lăsat pe mâna medicului Vitalie Stan, în speranţa că acesta le va şterge semnele naşterii, de pe trup.

cristina_spatar.jpg

Cristina Spătar şi-a pus silicoane de 485 de ml

Cristina şi-a pus silicoane de 485 de ml, iar Rocsana a obținut o talie de viespe prin liposucție. Dar n-a trecut mult, mai exact 5 luni, iar Rocsana Marcu s-a întors în sala de operație,căci și-a dorit și ea silicoane-gigant, ca ale colegelor de breaslă. Prezentatoarea de la “Star Matinal” (Antena Stars) și-a pus implanturi de 500 ml în fiecare sân.

rocsana_marcu.jpg

Rocsana Marcu

Tot în luna august, o altă bombă-sexy, și ea “iepuraș”  Playboy ca și Rocsana Marcu, și-a dorit o schimbare de ordin estetic. Este vorba despre Andreea Mantea (30 de ani), care și-a lăsat bustul pe mâna medicului estetician Youssef Chawi. ”Intervenția a durat două ore și a decurs foarte bine. Pacientei i-au fost înlocuite protezele pe care le avea de zece ani și i s-a făcut lifting. Protezele vechi aveau 260 de mililitri, iar acum am optat pentru unele de 380 de mililitri, formă rotundă, care au fost introduse submuscular”, ne-a explicat medicul la vremea respectivă.

andreea_mantea.jpg

Andreea Mantea și-a schimbat implanturile după 10 ani

În mai 2016, lista vedetelor “tunate” a fost completată de Natalia Mateuț (26 de ani). Vedeta Antenei 1 măsura doar 83 cm în circumferinţa bustului şi, pentru că îşi dorea să aibă dimensiuni perfecte, 90-60-90, i s-au recomandat proteze siliconice de câte 330 de mililitri fiecare. Pe loc, Natalia a spus ”da”, însă a doua zi, adică sâmbătă, chiar înainte de a intra în operaţie, şatena s-a răzgândit şi a decis că 300 de mililitri sunt suficienţi.

natalia_mateut.jpg

Natalia Mateuț nu a vrut silicoane uriașe, ci unele de 300 ml

Laurette Atindehou (32 de ani) şi-a operat sânii la medicul estetician Youssef Chawi, la finalul lunii septembrie. Mulatra s-a plâns că are dureri de spate din cauza protezelor mult prea mari, de câte 620 ml fiecare, pe care le avea înainte, așa că a hotărât, împreună cu chirurgul, să facă o nouă intervenție. Astfel, implanturile mari au fost înlocuite cu unele mici, de câte 520 ml fiecare. “Au trecut aproape trei luni de la operație și sunt foarte mulțumită”,ne-a declarat Laurette, care în ultima vreme a ținut prima pagină datorită relației misterioase cu miliardarul Ion Țiriac.

laurette.jpg

Laurette a pozat sexy, cu noile dotări

Adelina Pestrițu (29 de ani) a obținut acești sâni uriași în septembrie 2016, fiind “tunată” de către medicul cu care are contract de imagine, Kassem abu Bakr. Bruneta a așteptat să se refacă total și abia apoi a povestit despre această experiență. „După cum prea bine știți, în ultimii doi ani, am pierdut în greutate destul de mult. Mai exact 9 kg. Acest lucru mi-a afectat oarecum armonia anumitor zone ale corpului meu, respectiv bustul. A slăbi nu este întotdeauna un lucru benefic”, și-a motivate ea decizia.Cu noul bust, Adelina a prins contracte avantajoase cu firme de lenjerie intimă.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1