Ela Crăciun a sărbătorit de trei ori Sfântul Nicolae. Iată ce zi specială a avut

la_craaa.jpg

Cum a sărbătorit Ela Crăciun Sfântul Nicolae alături de fiul ei

Pentru Ela Crăciun ziua Sfântului Nicolae reprezintă, de anul trecut, triplu motiv de sărbătoare. Trei dintre cele mai dragi persoane din viața sa își serbează azi ziua de nume. Băiețelul ei, Nicholas, mama și socrul vedetei poartă cu toții numele sfântului, astfel că 6 decembrie înseamnă an de an ocazia să se întâlnească și să se bucure de timpul petrecut împreună.

Ziua de Sfântul Nicolae este, bineînțeles, și cea mai așteptată de cei trei copii ai săi la începutul lui decembrie. Vedeta a avut grijă ca aceștia să primească în dar ceea ce și-au dorit, însă anul acesta, Moș Nicolae a lăsat și o nuielușă printre cadouri.

“Alex și Alesia au aranjat, de cu o seară înainte, ghetuțele pentru ca Moș Nicolae să le umple cu cadourile mult visate. Au vrut să stea seara să îl aștepte, doar-doar îl vor vedea, însă au adormit în cele din urmă. Dimineața au găsit ghetele pline de cadouri. Alex a primit dulciuri, fructe și gadgeturi, iar Alesia cărți, dulciuri și jucării, însă și o nuia, alături de o scrisoare scrisă de Moșul. Acesta i-a transmis că este un copil bun, dar uneori năzdrăvan și că o roagă să fie mai ascultătoare și mai atentă la școală și la lecții. Nicholas este însă prea mic să înțeleagă magia acestei zile. A primit însă hăinuțe, botoșei și câteva jucării. A fost răsfățatul familiei pentru că au venit și bunicii lui să îl sărbătorească. A fost o zi foarte frumoasă! Sunt binecuvântată să am o așa familie frumoasă și unită”, povestește Ela Crăciun. 

Loading...

Citește și

  • ela craciun si fiul ei cel mic nicholas

    Ela Crăciun pregătește o petrecere mai puțin obișnuită. Vedeta Antena 3 își aniversează băiețelul, pe Nicholas, care a împlinit recent un an, cu o petrecere la care a invitat și mămicile din comunitatea sa online, alături de copiii lor. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie, la Promenada Mall, astfel că intrarea va fi liberă. A

  • Ela Crăciun

    Zi cu emoții pentru prezentatoarea emsiunii ”Numai de bine” de la Antena3, Ela Crăciun. Vedeta a lansat prima sa carte intitulată ”9 luni fără griji”, mărturisind din experiența sa de mamă a trei copii, completată cu sfaturi avizate de la medici din domeniu.