El a scăpat-o de baston pe Cezara Dafinescu

12_2-col-cezara-2.jpg

Cezara Dafinescu face kinetoterapie la Spitalul Foișor din București
Citeste tot despre: 

Cezara Dafinescu (69 ani) zâmbeşte din nou după ce, în ultimii ani, a trăit un coșmar, fiind nevoită să umble numai prin spitale. Îndrăgita actriţă a avut de tras din cauza operaţiei la piciorul stâng, dar acum a scăpat de baston şi se recuperează perfect.

 Ea a ţinut să-i mulţumească şi profesorului cu care face kinetoterapie şi a pus, pe Facebook, o poză şi un mesaj optimist.

“El e profesorul meu de kinetoterapie. Îl cheamă Marian și mă ajută să mă pun pe picioare”. Problemele Cezarei au început acum trei ani, când a fost diagnosticată cu hernie de disc L5-S1 coxartroză bilaterală şi a fost operată la Spitalul Universitar din Capitală. Medicii i-au montat atunci o proteză la şold, dar nu a scăpat de dureri şi a rămas pentru mult timp dependentă de baston. Actrița nu se mai putea deplasa decât cu nişte cârje sau cu un baston şi la fel se prezenta şi pe scenă, la teatru. În februarie 2017, Cezara Dafinescu a fost operată la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, de către prof. dr. Ioan Stoica, iar intervenţia a durat 8 ore. Ultima operație, a treia, a avut loc în iunie 2017. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1