El este iubitul cântăreței Nicole Cherry. Cum s-au dat de gol

Artista și-a pus toți fanii pe jar după ce a publicat o poză cu iubitul ei. Asta după ce declarase de nenumărate ori că nu a trăit niciodată sentimentul că este îndrăgostită de cineva.

”Cireșica” s-a îndrăgostit! Cea mai în vogă adolescentă a momentului se împarte cu succes între școală și muzică, iar acum trebuie să-și mai găsească timp și pentru... un iubit. Nicole Cherry le-a arătat fanilor, în sfârșit, o poză cu iubitul ei, pe contul de Instagram. 

Antonia a fost printre primii comentatori de la poza cu cei doi îndrăgostiți, fiind surprinsă de noul cuplu, asta deși se știe că pe cele două artiste le leagă o prietenie mai veche. Asta înseamnă că relația este una la început de drum, așa se face că și restul fanilor le-au urat multe încurajări.

Loading...
 
 

Citește și

  • Micuţa cântăreaţă Nicole Cherry a devenit un adevărat reper în modă pentru tinerii din generaţia ei. La fiecare apariţie a sa o vedem cu tot felul de brăţări şi căciuliţe personalizate, fapt care nu a trecut neobservat de fanii care vor şi ei asemenea accesorii.

  • Noua senzaţie a muzicii româneşti, Nicole Cherry şi-a adaptat ţinuta de scenă la statutul de vedetă. Adolescenta de 14 ani a susţinut recent un concert la Feteşti, unde a ap[rut ]n fa'a publicului într-o bustieră cu vedere la buric.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1