El este fratele lui Tudor Chirilă! Cu ce se ocupă Ionuţ şi cum îl apără pe artist, după ce a bătut un bărbat în stradă

tudor-chirila.png

Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a fost implicat într-un scandal pe 27 martie, fiind acuzat că l-a bătut în plină stradă pe un bărbat, după ce acesta l-a jignit atât pe artist, cât şi pe tatăl lui, regretatul Ioan Chirilă.

Artistul a recunoscut pe Facebook că a fost agresat verbal de un bărbat, în timp ce se afla la cafea cu fratele lui, şi că nu s-a putut abţine şi i-a dat două palme celui care s-a luat de el.

„A început să înjure şi să-mi spună că taică-miu a fost un securist, că aşa sunt şi eu. Injuriile şi minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni şi i-am tras două palme. Prima lecţie pe care am învăţat-o din chestia asta este că trebuie să mai lucrez un pic cu mine ca să fac faţă acestui gen de conflicte/provocări. De data asta nu m-am putut controla şi am pălmuit un om, iar lucrul ăsta nu i-a făcut dreptate nici lui taică-miu, nici mie. La scară mică am demonstrat, dacă mai era nevoie, că rezolvarea conflictelor în afara dialogului nu duce la nimic. Indiferent că am fost provocat cu un atac mizerabil la memoria tatălui meu care nu se mai poate apăra. Din păcate nici eu n-am putut s-o fac“, a spus Tudor Chirilă.

La o zi după nefericitul eveniment, fratele artistului, Ionuţ Chirilă, a spus că, orice declaraţie ar da, ar fi subiectiv, însă a oferit câteva detalii.

Iată cum arată, cu ce se ocupă şi ce a spus Ionuţ Chirilă

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1