Ei sunt singurii care-l îmblânzesc pe nea Marin. Iată-l ce "topit" e cu nepoții!

viataluineamarin_main.jpg

Nea Marin este un dur la TV
Foto: Arhiva personală

Îl vedem la TV de mai bine de un deceniu, însă niciodată n-a venit la emisiuni alături de cei doi nepoți, despre care vorbește, cu patimă, tot timpul. O va face însă mâine, 19 octombrie, la show-ul “Aici eu sunt vedeta”, de unde Click! are imagini în premieră. Nea Marin trăiește și muncește pentru a-i distra și răsfăța pe Darius și pe Ana.

E cunoscut drept “coșmarul vedetelor”, asta pentru că în emisiunile de la Antena 1, gen “Poftiți pe la noi”, ”Poftiți de vă iubiți”, Marin Barbu (59 de ani) face legea și le scoate vedetelor fițele din cap. Le pune la muncă, le mai altoiește, iar Liviu Vârciu, “clientul” preferat al lui nea Marin, poate spune oricând cât de tare ustură nuiaua.

Marin Barbu nepoti,familieZoom
Darius și Ana vor veni cu bunicul lor mâine, de la 21.15, la “Aici eu sunt vedeta” (Antena 1)

Dar imaginea asta, de dictator, piere odată ce Marin Barbu intră pe ușa casei,iar în cale îi ies nepoții. Nu le rezistă și le face toate poftele. Mâine seară, de la ora 21.15, îi vom cunoaște și noi pe Darius (9 ani) și pe Ana (8 ani), la emisiunea “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman la Antena 1. „Îmi petrec mult timp cu nepoții mei. De altfel, locuim împreună. Mergem pe bicicletă, mâncăm împreună, îi iau de la școală. Când ieșim în parc, le place să le iau bere fără alcool cu gust de lămâie și popcorn. Iar soția mea îi răsfață zilnic cu clătite sau gogoși. La noi în casă se fac într-o zi clătite, în alta gogoși. Nu credeam să-i iubesc atât de mult pe nepoții mei. Îi iubesc mai mult decât îmi iubesc copiii”, spune nea Mărin.

Nea Marin nepoti,familieZoom
Dan Bittman va afla secretedin familia lui nea Marin

La emisiune, Darius și Ana vor mărturisi că îi spun bunicului pe nume, adică Barbu. “Am fost Meme, Bee, Babu, Băbușoi și acum sunt Barbu”, explică nea Mărin. Celebrul coregraf și soția lui, Mărioara, au împreună două fete, pe Larisa (29 de ani) și pe Dana (35 de ani). De la aceasta din urmă îi are pe cei doi nepoței simpatici.

Nea Marin nepoti,familieZoom
Nepoții îi spun bunicului pe nume: Barbu
loading...
Loading...

Citește și