Ei sunt rivalii lui Drăghia în cursa pentru 100.000 de euro

vladimir- draghia-concurent-exatlon-finala.jpg

vladimir draghia exatlon
Vladimir Drăghia are o afacere care îi merge bine
foto: Kanal d

Vladimir Drăghia (31 de ani) a rămas singurul faimos din concurs. Coechipierii lui din echipa ”Faimoșilor” au fost dați afară unul câte unul de către neînfricații ”Războinici”. Azi și mâine, se vor duce lupte grele, iar ei sunt rivalii lui Drăghia în cursa pentru 100.000 de euro.

Au trecut aproape cinci luni de când a început Exatlon, cel mai tare concurs sportiv difuzat în România.

Pe 7 ianuarie 2018, 20 de concurenți, dintre care 10 vedete, au ajuns în Republica Dominicană, împărțiți în două echipe: ”Faimoși” și „Războinici”.

Printre ei, fostul fotbalist Giani Kiriță, cântăreața Anda Adam, luptătoarea în cușcă Diana Belbiță, fostele gimnaste Anca Suru și Diana Bulimar, dar și Vladimir Drăghia.

Dintre toate vedetele el este singurul care a rămas în cursa pentru 100.000 de euro, premiul pus la bătaie de Kanal D, pentru câștigătorul Exatlon.

Din tabăra adversă au mai rămas trei: Ionuț Sugacevschi, Ștefan Floroaica și Alex Nedelcu. În seara aceasta se vor juca semifinalele și doar doi dintre ei vor ajunge în finala de mâine, care se va transmite live, timp de trei ore.

Dar iată care sunt rivalii lui Drăghia în cursa pentru 100.000 de euro!

ionut.jpg

ionut concurent exatlon finala
Ionuț este cel mai rapid ”războinic” de la Exatlon
”Jaguarul” de la Exatlon este luptător

Ionuț Sugacevschi (27 de ani) este luptător MMA la un club de arte marțiale din Galați, iar în concurs și-a demonstrat de nenumarate ori calitățile fizice.

Este unul dintre cei mai rapizi oameni de pe traseu, a strâns puncte după puncte, a câștigat multe jocuri, chiar în fața lui Vladimir Drăghia, iar în ultimul timp a tras echipa după el. ”Războinicii” au luptat două luni în patru oameni și au decimat de-a dreptul echipa ”Faimoșilor”. Ionuț, poreclit Jaguarul, vrea să câștige cu orice preț premiul, astfel că Drăghia nu va avea un joc liniștit. 

stefan.jpg

stefan concurent exatlon semifinala
Ștefan a fost ultimul care a ajuns în semifinale
Ștefan de la Exatlon practică skandenberg

Ștefan Floroaica are 25 de ani și practică skandenberg. Este unul dintre cei mai apreciați atleți din echipa ”Războinicilor și este un adeversar de temut pentru Vladimir Drăghia.

Acesta a reușit să câștige multe dintre duelurile cu celebrul actor, care este cunoscut ca cel mai rapid om de pe circuit, din tabăra ”Faimoșilor”.

Într-un sondaj postat pe site-ul okmagazine.ro, cititorii îl văd triumfător în finală pe Drăghia, dacă ar fi să existe în finală un duel între cei doi.

alex.jpg

alex concurent exatlon
Alex Nedelcu s-a luptat mult ca să ajungă printre ultimii patru concurenți
Alex ”Bentiță” de la Exatlon este dansator

Alexandru Nedelcu (25 de ani) este una dintre piesele de bază din echipa ”Războinicilor”. Poreclit ”Bentiță” de adversarii din echipa roșie, tânărul este dansator profesionist și instructor de dans la un club administrat de familia lui, în Buzău.

Înainte să pornească în aventura din Dominicană, Alex a petrecut o perioadă în Canada și a dansat în viedoclipurile mai multor vedete, printre care și Antonia.

Este un concurent foarte echilibrat și stăpân pe el, iar în ultima perioadă a devenit din ce în ce mai bun. Astfel că și el îi poate pune piedică lui Vladimir Drăghia în cursa pentru cei 100.000 de euro.

Potrivit astrologului Mariana Cojocaru, Alexandru Nedelcu, care este născut în zodia Gemeni, este cel mai favorizat să câștige.  

razboincii-exatlon.jpg

razboinicii exatlon
Războinica Roxana a fost eliminată în ediția de ieri, astfel că în semifinale au ajuns doar băieții

 

Loading...