Ei sunt primii patru semifinaliști X Factor

25311072_1579615908752234_7725883150872393879_o.jpg

X Factor,
Concurenții X Factor, plini de emoții în prima gală live
Foto: Facebook

Competiția X Factor a continuat, iar concurenții au simțit emoții de nedescris. Au interpretat piese care le-au pus cât mai bine în valoare vocile și abiitățile muzicale. Concurenții au fost duși în casa X Factor unde au putut să se cunoască mia bine și să lege prietenii. Jurații au ales primii patru semifinaliști, iar ceilalți doi vor fi deciși în urma votului publicului care se va încheia duminică (17 decembrie).

Cei patru jurați au avut de ales dintre cele mai bune voci și interpretări. Atât jurații, cât și concurenții au avut multe probleme cu care s-au confruntat. Alina Mocanu, concurentă din echipa Deliei, a avut câteva probleme medicală, aceasta a riscat să nu mai poată cânta în gale, situație care a putut fi observată cu ușurință din interpretarea ei din prima gală live de la X Factor.

Fiecare jurat a trebuit să aleagă un singur concurent cu care să meargă mai departe, lăsând publicul să decidă ce concurenți aleg să protejeze prin vot. 

Publicul a votat-o pe Francesca pentru a reveni în concurs în prima gală live, fiind la egalitate cu ceilalți concurenți aflați deja în concurs. Astfel, Delia a trebuit să aleagă între trei concurente. 

Ștefan Bănică a ales să meargă mai departe cu Anton Banaghan, Horia Brenciu cu Jeremy Ragsdale iar Carla's dreams cu trupa Flashback. Pentru Delia a fost mai greu, a trebuit să aleagă între Teodora Sava, Alina Mocanu și Francesca Nicolescu și a hotărât să meargă mai departe cu Teodora Sava, despre care toți jurații au spus că va fi câștigătoarea acestui sezon X Factor. 

La dueluri, Alina Mocanu a ales să interpreteze piesa "Figures", Salvatore Pierluca a cântat piesa "Hold Back the river", trupa Ad Libitum au interpretat piesa "Adagio", Francesca Nicolescu a cântat piesa "People help the people" iar Katerina Biehu a cântat "Nici o stea".

Voturile vor putea fi făcute până duminică, atunci când se va difuza a doua gală live.

 

loading...
Loading...

Citește și