Ei au suspinat în pernă de dragul Corinei Chiriac

8-vedetete-foto-1-4-col.jpg

Recent, Florin Zamfirescu și Corina Chiriac s-au întâlnit la o ceremonie de la UNATC

Corina Chiriac (68 de ani) nu s-a mai recăsătorit, după divorţul din 1997 de Virgil Anastasiu, însă niciodată nu a dus lipsă de curtezani cu nume sonore. Ovidiu Lipan Ţăndărică a susţinut că artista a fost marea lui dragoste, în schimb, Florin Zamfirescu, mai timid din fire, a admirat-o din umbră, în urmă cu 50 de ani, speriat oarecum de personalitatea puternică a artistei. Bebe Cotimanis a cucerit-o cu umorul lui incurabil, într-o vacanţă caniculară.

Actorul Florin Zamfirescu (68 de ani) a recunoscut, în urmă cu mai bine de 20 de ani, la emisiunea ”Ceaiul de la ora 5” (TVR 2), că a plăcut-o foarte mult pe Corina. Aflată şi ea atunci pe platourile de filmare, cântăreaţa a  exclamat: “Abia acum spui?”. 

Pe cei doi artişti, care s-au cunoscut în anii studenţiei, îi leagă o prietenie veche, susţinându-se la evenimentele importante. Florin Zamfirescu a primit recent titlul de Professor Emeritus din partea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC), la ceremonie fiind prezentă şi cântăreaţa Corina Chiriac. 

Zoom
Florin Zamfirescu a pus ochii pe Corina încă din tinerețe

 

Ea a postat pe contul de Facebook un mesaj, dar şi o fotografie cu ei: ”Dragi prieteni, astăzi, 30 ianuarie 2018, am asistat cu multă bucurie la un eveniment important în viaţa colegului şi prietenului meu, actorul, profesorul universitar, regizorul şi omul de artă şi cultură Florin Zamfirescu. Personal am avut mari emoţii, fiindcă am călătorit în timp: mă ştiu cu Florin de când amândoi aveam 17 ani şi intram în anul l de Facultate. Ori asta se întâmpla în toamna anului de graţie 1968. Felicitări, Florin Zamfirescu! Să fii sănătos şi să te vedem pe scenă mulţi ani de acum încolo!”. 

Zoom
Ovidiu Lipan Țăndărică era un cuceritor în tinerețe, însă nici acum nu se dezice

 

Prima mare iubire a Corinei a fost însă Ovidiu Lipan Ţăndărică, devoratorul de femei, acum în vârstă de 65 de ani, cu care cântăreaţa a fost la un pas de căsătorie: “Am avut multe iubite, dar marea mea dragoste a fost Corina Chiriac”, avea să dezvăluie toboşarul trupei Phoenix. Apropiaţii artistei susţin că, în 1998, când Corina prezenta un eveniment pe Litoral, iar Cotimanis se afla la malul mării cu un spectacol, între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă, însă nici unul dintre ei nu a dorit să ofere detalii despre acea vară de neuitat.

Zoom
Constantin Cotimanis și-a păstrat farmecul și discursul de vrăjitor

 

Corina a refuzat să se mai afişeze, în ultimii ani, la braţul vreunui bărbat, menţionând că se simte foarte bine şi singură şi că-şi poate cheltui banii câştigaţi pe scenă după bunul plac. 

S-a iubit pe furiş cu solistul ceh Karel Gott

Zoom
Corina Chiriac a făcut naveta în Cehoslovacia pentru Karel Gott
Foto: Guliver/ GettyImages

 

E de notorietate povestea de dragoste dintre Corina Chiriac şi celebrul Karel Gott, acum în vârstă de 78 de ani. Corina l-a cunoscut pe chipeşul bărbat la un festival de muzică din Cehoslovacia şi vreme de câţiva ani s-au iubit pe furiş, cu patimă, Corina Chiriac făcâd naveta pentru a-şi întâlni marea dragoste. Deşi aveau planuri de căsătorie, povestea lor a luat sfârşit brusc. Ea a vorbit despre bărbatul adorat la emisiunea”La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM: ”M-am îndrăgostit o singură dată în viaţă, la 26 de ani. Mi-am dat seama că iubesc, pentru că aveam un nod în stomac, mă fâstâceam când îl vedeam. Vă daţi seama, eu, care sunt o vorbăreaţă, nu mai ziceam nimic. E tâmpită chestia asta cu îndrăgosteala.  Mi-era dor, vărsam o lacrimă. Apoi, mi-am dat o palmă şi am zis: «Alo!»”.  

loading...
Loading...

Citește și