EBa, cu copiii în cârcă pe pârtie, Syda, cu iubita în braţe, la cabană

4-5-act-3-3col.jpg

Bogdan şi Maria s-au încălzit la şemineu după petrecerea din club

Finalul de an i-a găsit pe Elena Băsescu şi pe Syda la nici 30 km distanţă unul de celălalt. Mezina fostului preşedinte s-a distrat la derdeluş, în Predeal, cu cei doi copii, iar fostul ei soţ a petrecut clipe romantice în Poiana Braşov, alături de superba lui cucerire, Maria Grigoriu.

A trecut un an şi patru luni de când cuplul Elena Băsescu (37 de ani) – Bogdan Ionescu (38 de ani) a anunţat că divorţează. Dacă viaţa celui poreclit Syda s-a animat brusc vara trecută, datorită unei noi cuceriri, viaţa Elenei Băsescu a rămas rutinată între casă şi serviciu. Din ianuarie 2016, mezina lui Traian Băsescu lucrează la Camera de Comerţ şi Industrie, pe un salariu net lunar de 3.000 de lei.

 Acasă însă are parte de mai multă magie, pentru că cei doi copii ai ei şi ai lui Bogdan, Sofia Anais (4 ani şi 4 luni) şi Traian junior (2 şi 11 luni), o ţin în priză şi o fac fericită. Mai există însă ceva cu rol terapeutic în prezentul Elenei Băsescu: vacanţele alături de copii. Nu există sezon de iarnă în care bruneta să nu îşi ducă micuţii pe pârtie, staţiunea preferată fiind Predeal. Tot aici i-a prins şi Revelionul, roşii în obraji şi cu chef de bulgăreală. Mai mult, Sofia şi Traian nu s-au limitat doar la săniuţă, ci au încercat, sub supravegherea instructorilor, şi sporturi ceva mai grele: ski şi snowboarding. Mama lor, tare mândră, ne-a arătat pe Facebook ce bine s-au distrat pe pârtia Clăbucet în seara de 31 decembrie, cu doar câteva ore înainte să trecem în noul an.

4-5-act-1-35col.jpg

Elena Băsescu s-a distrat pe pârtie cu Sofia Anais (4 ani şi 4 luni) şi Traian junior (2 şi 11 luni)

De distracţie a avut parte şi fostul ei soţ, Bogdan Ionescu, tot la munte, dar mai mult în cabană, la căldurică, decât pe derdeluş. Syda şi iubita lui, fotomodelul Maria Grigoriu (28 de ani), s-au cazat în Poiana Braşov, la o aruncătură de băţ de Predeal (30 km), la Silver Mountain Resort, un complex rezidenţial de 5 stele, construit de omul de afaceri Dan Fischer (decedat în 2012). Syda şi Maria s-au încălzit la şemineu, dar şi unul în braţele celuilalt, degustând un vin de fiţe, albastru, un Chardonnay numit Pasion Blue. Licoarea are culoarea albastră datorită pigmentului natural numit antocianină şi costă 70 de lei sticla, destul de puţin pentru buzunarul lor. Chiar dacă au divorţat, EBa şi Syda au făcut tot posibilul ca micuţii să nu simtă tensiuni între ei, aşa că Elena a acceptat fără rezerve ca Sofia şi Traian să petreacă vacanţe cu Syda şi cu Maria, cele mai dese escapade fiind vara trecută, pe Litoral.

Gata distracţia! Drumul spre casă, un infern

4-5-act-5-3col.jpg

Pe DN1, pe sensul de mers dinspre Braşov către Bucureşti, coloana de maşini a înaintat cu 20-30 km/h

 

S-au distrat pe cinste, în hoteluri, restaurante sau direct pe pârtie, dar ieri toată distracţia le-a ieşit pe nas, vorba românului. Drumul înapoi spre casă s-a dovedit a fi un coşmar. Mii de români au petrecut ziua de ieri în trafic, cu nervii întinşi la maximum. Pe Drumul Naţional 1, maşinile au circulat bară la bară, în ultima zi din minivacanţa de Anul Nou. Cele mai mari valori de trafic s-au înregistrat în staţiunile de pe Valea Prahovei, pe sensul de mers dinspre Braşov către Bucureşti. Coloana de maşini a început să se formeze în jurul orei 11.00, în Predeal, şi s-a lungit până la ieşirea din staţiunea Comarnic. S-a circulat infernal şi pe DN 73 dinspre Bran spre Braşov pentru că mii de turişti au petrecut acolo Revelionul. Poliţiştii de la Rutieră din judeţele Braşov şi Prahova au fost toată ziua pe teren pentru a se asigura că nu vor apărea incidente în trafic. Agenţii i-au îndrumat pe şoferi şi pe rutele alternative.

Dinspre Braşov şoferii au putut circula pe ruta DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti. Din zona Bran – Moieciu conducătorii auto au fost îndrumaţi spre DN73 – DN72A – DN 71 – DN7, respectiv traseul Braşov – Valea Mare – Pravăţ – Stoenesşi – Târgovişte – Bâldana – Bucureşti sau DN73 – A1, respectiv Braşov – Piteşti – Bucureşti. Şi pe drumul dintre Braşov şi Poiana Braşov a fost haos în a doua zi din an. „Am creat un dispozitiv cu efective mărite şi pentru asigurarea traficului pe DN1E, legătura între municipiul Braşov şi Poiana Braşov, ştiut fiind faptul că mulţi turişti vor să experimenteze schiul, în această zi”, a declarat cms Dan Oprea, împuternicit şef Serviciu Rutier Braşov.

 

 

Aşa s-a distrat omenirea de Anul Nou!

 

4-5-act-foto-photoland_caters-anglia.jpg

Foto: Photoland/Caters/Hepta

4-5-act-foto-photoland_china-berlin.jpg

Foto: Hepta/Guliver/Gettyimages

 

Loading...
 
 

Citește și

  • elena basescu

    Elena Băsescu pare să-și regăsit echilibrul la mai bine de un an de la divorțul de tatăl celor doi copii ai ei, Bogdan Ionescu Syda. Iar cei care o ajută să-și păstreze optimismul sunt chiar Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (2 ani). Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a făcut publice câteva imagini de familie superbe de lângă bradul de Crăciun.

  • elena basescu iubit nou divort syda

    În timp ce în ultimele luni toată atenţia a fost centrată asupra lui Bogdan Ionescu, care şi-a refăcut viaţa sentimentală cu modelul Maria Grigoriu, Elena Băsescu se pare că a avut suficient timp să-şi construiască şi ea o nouă relaţie. Bruneta nu a stat deloc pe acasă ca să plângă, ci dimpotrivă. Mezina fostului preşedinte a fost surprinsă în toiul nopţii alături de un bărbat, iar ceea ce a părut suspect a fost modul în care ea s-a camuflat pentru întâlnire.

  • elena basescu partie

    Pasionată de sporturile de iarnă, Elena Băsescu şi-a dus copiii pe pârtie la Predeal, de Revelion. Mezina fostului şef de stat s-a dat cu placa şi a avut grijă de cei doi copii ai săi, Sofia Anais şi Traian jr., să se distreze la săniuş. Bogdan Ionescu, fostul soţ al brunetei, a petrecut noaptea dintre ani la Bucureşti, în braţele Mariei Grigoriu, fotomodelul cu care trăieşte de mai bine de jumătate de an o frumoasă poveste de dragoste.

  • Elena Băsescu (37 de ani) este o mămică model. De când a divorţat, lumea ei se învârte doar în jurul celor două odrasle pe care le are din căsnicia cu Bogdan Ionescu. Dacă Eba face ture între grădiniţă şi locul de muncă, Ioana (40 de ani), o mămică la fel de grijulie, preferă să-şi ia băieţelul cu ea la serviciu. Fiicele lui Băsescu sunt mămici cu normă întreagă, fapt care reiese şi din fotografiile surprinse de fotoreporterii Click!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1