EBa, cât mai ai de gând să slăbești?

5-act-1-4col-elena-basescu2-894151.jpg

eba, elena basescu, Bogdan Ionescu, divort, manechin, Maria Grigoriu, copii
Elena, la mare, alături de Sofia şi Traian

Apariţia Elenei Băsescu în costum de baie, pe plajă, a stârnit un val de întrebări. Mezina fostului preşedinte al României a slăbit foarte mult, iar apropiaţii îşi fac griji pentru sănătatea ei. Mămică a doi copii, bruneta a ajuns să aibă acum talia unei fete de liceu.

Unii spun că divorţul, alţii vorbesc că doar alimentaţia precară şi sportul excesiv au făcut-o pe Elena Băsescu să aibă o talie atât de subţire. Totuşi, mezina fostului preşedinte a ajuns să cântărească mai puţin de 48 de kilograme la vârsta de 37 de ani, iar apropiaţilor le-a dat emoţii cu talia ei filiformă. Weekendul trecut, bruneta şi cei doi copii ai săi, Sofia şi Traian, au petrecut câteva zile pe litoralul românesc. Din peisaj a lipsit, evident, tatăl copiilor, Bogdan ”Syda” Ionescu. Deşi nu e simplu pentru ea, EBa pare să se fi obişnuit cu situaţia. A fost foarte veselă pe plajă şi s-a jucat cot la cot cu copilaşii ei. Cu ochelari supradimensionaţi şi îmbrăcată într-un costum de baie negru cu slip cu talie înaltă şi şnururi pe margini, nu ai zice că EBa e mama celor doi, ci mai degrabă sora mai mare. 

Înlocuită cu un manechin

5-act-2-2col-894515.jpg

eba, elena basescu, Bogdan Ionescu, divort, manechin, Maria Grigoriu, copii
Maria Grigoriu

 

În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au anunţat că-şi despart drumurile, după o căsnicie de patru ani. Nu mult i-a trebuit fostului ginere al lui Traian Băsescu să se refacă după divorţ. De câteva săptămâni el apare tot mai des alături de Maria Grigoriu, un fotomodel. Maria a devenit cunoscută după ce a realizat mai multe pictoriale pentru branduri celebre de haine, a apărut în câteva videoclipuri şi este imaginea unei clinici.

5-act-3-894151.jpg

eba, elena basescu, Bogdan Ionescu, divort, manechin, Maria Grigoriu, copii
Bogdan Ionescu şi Maria Grigoriu
Loading...
 
 

Citește și

  • elena basescu bogdan ionescu

    Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie, după patru ani de mariaj, multe zile de vară petrecute pe malul mării și niciun semn dat cu privire la o separare. Cu toate acestea, această despărțire s-a produs, iar copiii cuplului au rămas în grija mamei.

  • Luxul e “boală” incurabilă pentru cei care s-au obişnuit cu el. Elena Băsescu ar putea oricând să concureze de la egal, la egal cu răsfăţatele Paris Hilton sau Victoria Beckham, iar la capitolul genţi de firmă le-ar râde în nas. Click! vă invită să admiraţi şi să comentaţi colecţia de poşete a mezinei fostului preşedinte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1