Ea e noua iubită a lui Dan Badea? Cu cine se consolează actorul după divorţul de Lora

dan_badea_si_noua_iubita.jpg

dan badea iubita noua divort lora
Dan Badea şi noua lui cucerire s-au distrat pe plajă de 1 mai
foto: arhiva personală

La mai bine de jumătate de an de la divorţul la notar de Lora, Dan badea pare că şi-a găsit linişetea. Actorul a petrecut de 1 mai la mare alături de Cătălin Bordea şi soţia acestuia, dar în gaşca lor şi-a mai făcut loc o a patra persoană. Este vorna despre o prezenţă feminină tot blondă ca şi fosta soţie, după care comediantului pare că i s-au cam aprins călcâiele.

Au uimit pe toată lumea când au anunţat că divorţează, deşi apropiaţii lor îi vedeau mai degrabă părinţi decât în faţa notarului. S-au dus de mână să semneze actele şi deşi au spus că au rămas prieteni, lucrurile nu au stat chiar aşa. De la separarea oficială, abia dacă cei doi foşti soţi şi-au mai vorbit. Lora s-a îngropat în muncă, a avut concerte pe bandă rulantă, iar Dan Badea a stat într-o vacanţă prelungită în America pentru a-şi vindeca rănile. Dacă despre solistă s-a vehiculat că ar fi început o relaţie amoroasă cu tour managerul ei, Ionuţ Ghenu, fostul iubit al Doiniţei Oancea, despre Dan Badea tace şi le face.

La şapre luni de la separarea oficială, actorul s-a afişat cu o altă femeie. Cei doi au petrecut cu mai mulţi prieteni de 1 mai pe Litoral, iar din imaginile publicate pe conturile de socializare distracţia a atins cote maxime şi pentru cei doi "porumbei". 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1