Ea e asistenta lui Pupăză din «Trăsniţii»

14-vedete-1.jpg

Iulia Pop va fi asistenta lui Grig Chiroiu în sitcomul “Trăsniţii”

Cel mai longeviv sitcom din România, difuzat de 14 ani la Prima TV, îşi ţine fanii în priză cu tot felul de surprize. Cea mai recentă găselniţă a “Trăsniţilor” a fost o campanie inedită, care a început pe 16 august şi care s-a încheiat pe 18 septembrie. În urma castingului, noua vedetă de la Prima TV este Iulia Pop.

Atrase de sloganul “Click! îi caută asistentă primarului Pupăză din Trăsniţii”, dar şi de notorietatea sitcomului de Cartea Recordurilor, difuzat de Prima TV, de luni până joi, de la 22.30, sute de fete s-au înscris în concurs, sperând că vor deveni colege cu actori celebri. Pe 18 septembrie au avut loc primele preselecţii, iar luni a fost desemnată câştigătoarea.

Zoom
La casting au fost numai fete frumoase

 

Aleasa este Iulia Pop, în vârstă de 22 de ani şi originară din Baia Mare. „M-a înscris tata la casting, pentru că mie mi-a plăcut serialul de mică. Eu stau la Târgu Mureş, unde nu am televizor, dar îl urmăresc în vacanţe, când merg la Baia Mare. Tata m-a anunţat la ora 2 noaptea că m-a înscris la acest casting şi m-a luat prin surprindere. I-am mulţumit, mai ales că ştiam că el şi fratele meu sunt fanii serialului. Am venit la casting mai mult să încerc, nu cu speranţe prea mari. Era lume multă, m-a surprins că era platou de filmare mare. Este total altceva decât ce se vede la televizor. Am rămas prietenă cu fostele concurente, mi-a plăcut atmosfera”, ne-a povestit Iulia. Tânăra actriţă a primit laude şi de la Grig Chiroiu, alias primarul Pupăză din “Trăsniţii”.

Zoom
Iulia, la probe, alături de „Gogoaşe” (Constantin Zamfirescu)

„S-a mai încurcat puţin, dar a ştiut să improvizeze. Ea a fost aleasa noastră şi o veţi vedea în serial. Dacă vom avea roluri episodice, le vom distribui şi pe celelalte fete talentate”, ne-a povestit actorul.
loading...

Citește și

  • Trasnitii, Prima TV, Pupaza asistenta, Cartea Recordurilor, campanie, sitcom

    În octombrie 2015, o veste senzațională crea bucurie în gașca “Trăsniților”. Serialul difuzat la Prima TV, de luni până joi, de la ora 22.30, era consemnat oficial în Cartea Recordurilor, fiind cel mai longeviv sitcom din lume. Comedia nu s-a oprit nici acum, rulează de 14 ani şi a ajuns la cel de-al 28-lea sezon.

  • Luni a fost zi mare pentru actorii sitcomului „Trăsniţii”, care nu numai că au revenit cu un nou sezon la Prima TV, dar au şi demarat castingul pentru noua asistentă a lui Pupăză, personaj interpretat de Grig Chiroiu. Click! a luat pulsul la cald şi îţi spune cum s-au descurcat fetele pe platoul de filmare.