E prea cald? Anda Adam a renunțat la lenjerie intimă

Citeste tot despre: 

Anda Adam nu se dezminte și își reconfirmă statutul de bombă sexy. Frumoasa blondă și-a surprins fanii de pe Instagram cu o imagine incitantă.

Anda și-a salutat prietenii virtuali, îmbrăcată într-o rochie aurie, decoltată la spate și foarte scurtă. În imagine se vede că vedeta nu purta lenjerie intimă. Pe vremea asta caniculară, nici nu mai era cazul. 

Solista a fost printre primele vedete care “s-au măritat” cu sala de sport înainte ca această activitate să fie la modă. Orele petrecute pe banda de alergare sau la aparate s-au văzut întotdeauna pe trupul cântăreţei, care nu e deloc deranjată că are braţe şi coapse definite precum cele ale unui bărbat.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • anda adam concert piatra neamt porumb fiert

    Anda Adam (37 de ani) este una dintre cântăreţele de la noi care s-a lovit de un public necivilizat la unul dintre spectacolele ei. Cântăreaţa a fost invitată să cânte la Zilele Oraşului Piatra Neamţ la finele lunii trecute, dar abia acum s-a aflat că solista a fost pusă în faţa unei situaţii stânjenitoare. În timpul concertului, pe scenă s-a aruncat cu un ştiulete, iar artista a fost vizibil deranjată şi cât pe ce să oprească spectacolul.

  • anda adam concert piatra neamt porumb fiert

    Dezamăgire mare pentru Anda Adam care a păţit-o la un concert pe care l-a susţinut la Piatra Neamţ, la zilele oraşului. Artista a vrut să întrerupă spectacolul după ce oamenii din public au aruncat spre ea cu porumb fiert. Enervată de atitudine, solista a lansat un avertisment către spectatori şi s-a abţinut cu greu să nu iasă de pe scenă.

  • Puzderie de culori în cel mai nou videoclip al Andei Adam pentru că, nu-i aşa, nu te numeşti solist dacă nu ai melodie estivală, numai bună de dans.

  • Sunt la modă instantaneele din copilărie refăcute la maturitate, aşa că multe vedete autohtone au intrat în acest joc haios. Rezultatul este extrem de reuşit, mai ales că multe dintre celebrităţi şi-au păstrat tabieturile pe care le aveau cu decenii în urmă.