E pe culmile succesului. Carmen Negoiţă a apărut în Vogue Portugalia

Carmen Negoita _plan apropiat.jpg

carmen negoita, moda, afaceri,
Carmen Negoiţă are o garderobă impresionantă
Foto Arhiva Click!

Carmen Negoiţă îşi aniversează azi ziua de naştere în cel mai frumos mod cu putinţă pentru un fashion blogger. Ea se află în mijlocul unuia dintre cele mai importante evenimente de moda din lume.

Cunoscuta fashionistă se află zilele acestea la Londra, invitată să asiste la prezentările marilor case de modă internationale, în cadrul London Fashion Week.

Carmen s-a întâlnit aici cu bloggeri din întreaga lume şi, la fel ca în cazul festivalurilor precedente la care a participat, ea s-a îmbarcat în avion cu două valize imense pline cu haine. Şi-a construit astfel outfituri creative cu care şi-a făcut apariţia la show-urile de modă sau a realizat pictoriale în Londra.

carmen-negoita-londra-sept-2014.jpg

Carmen Negoiţă a apărut în Vogue Portugalia

Azi, cu ocazia zilei sale de naştere, a primit deja primul cadou: Vogue Portugalia a publicat o fotografie cu ea realizată la London Fashion Week, editorii lăudând vestimentaţia cu care s-a prezentat la un show de modă.

În luna februarie a acestui an, Carmen Negoita a participat pentru prima data la London Fashion Week, iar aparitiile sale vestimentare au fost remarcate si fotografiate de mari publicatii internationale. Carmen a fost intervievata si mentionata in Washington Post, Daily Mail, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Associated Press si Miami Herald.

carmen-negoita-vogue-portugalia-3.jpg

Carmen Negoiţă a apărut în Vogue Portugalia

In calitate de fashion blogger, Carmen Negoiţă publică pe blogul sau personal, www.carmennegoita.com, articole despre tendinţele din modă, sfaturi despre cum să accesorizezi corect ţinutele, realizează sedinţe foto tematice şi vine cu noutăţi din industria fashion. Textele ei pot fi citite atât în română, cât şi în engleză.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1