E oficial! Bianca Drăgușanu a confirmat că e însărcinată!

bianca_dragusanu_1.jpg

bianca dragusanu insarcinata
Bianca Drăgușanu (33 de ani) are o afacere înfloritoare
foto: Arhiva Personală

S-a străduit din răsputeri să își ascundă sarcina, însă jurnaliștii au prins-o cu minciuna. După ce Click! a aflat pe surse că Bianca Drăgușanu (33 de ani) și Victor Slav au recurs la fertilizarea in vitro ca să aducă pe lume un bebeluș, vedeta a recunoscut.

Peste patru luni de zile, Bianca Drăgușanu va deveni mămică pentru prima oară. Iată cum le-a confirmat fanilor vestea.

bianca_dragusanu_insarcinata.jpg

bianca dragusanu insarcinata
foto: Captură Facebook

 

„Da nu erai însărcinată?”, a întrebat o admiratoare a vedetei în rubrica de comentarii a unei fotografii în care Bianca apare cu abdomenul mai plat ca niciodată. „Eram, sunt și voi fi”, a răspuns ea, semn că a încetat să se mai ascundă. Mai mult, din spusele ei se înțelege că vrea să aibă mai mulți bebeluși.

Are o sarcină dificilă

Surse din apropierea Biancăi ne-au mărturisit, în exclusivitate, că vedeta are o sarcină dificilă. „A avut probleme cu anemia, a și leșinat, având nevoie de perfuzii. În primele cinci luni, a vomitat încontinuu. Acum, e puțin mai bine. Poftește la orice mâncare care miroase bine, fie că sunt cartofi prăjiți, fie pâine, nu contează. Burtica însă nu prea se vede, deoarece Bianca nu s-a îngrășat deloc. Poartă aceiași blugi ca și înainte de a rămâne gravidă, doar că nu se mai poate închide la nasture. Oricum, din câte știu eu, deși nu se poate abține de la nimic, mănâncă cu măsură și niciodată după ora 18.00”, ne-au spus sursele noastre.

loading...
Loading...

Citește și

  • Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt în culmea fericirii. Peste patru luni vor deveni părinţi, chiar dacă nu recunosc public acest lucru. Un alt secret al celor doi e faptul că Bianca a rămas gravidă în urma unei fertilizări in vitro. De ce nu se vede burtica? Pentru că nu s-a îngrăşat deloc, spun apropiaţi ai acesteia.

  • bianca dragusanu

    Sarcina a devenit un subiect tabu pentru Bianca Drăguşanu. Deşi nu recunoaşte oficial că este gravidă în cinci luni, apropiaţii blondei ştiu că se confruntă cu probleme de când a aflat că are în pântece un bebeluş. Ca să se asigure că sarcina decurge normal, vedeta se programează des la ginecologul, care o monitorizează.

  • bianca dragusanu

    Deşi s-a zvonit că este însărcinată, Bianca Drăguşanu nu se grăbeşte să clarifice dacă este sau nu gravidă. Roşcata a fost invitată la o emisiune tv, însă şi-a ţinut fanii ăn suspans. Singurele informaţii pe care le-a oferit despre bebeluş au fost legate de numele pe care îl va purta copilul.

  • bianca dragusanu sarcina victor slav copil fetita

    Şi-au mai dat o şansă pentru a fi un cuplu sudat şi bine au făcut căci Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se înţeleg mai bine ca atunci când erau soţ şi soţie. Cei doi îşi doresc să devină părinţi, iar în ultima vacanţă pe care au avut-o peste Ocean, se pare că au lucrat intens ca visul lor să devină realitate. De altfel, Bianca nu a ascuns că anul acesta îşi doreşte o fetiţă.