E clar că l-a uitat pe Victor Slav! Uite cum s-a distrat Bianca Drăgușanu cu noul iubit

bianca_iubit_2.jpg

Cum s-a distrat Bianca la mare, alături de Tristan Tate, noul ei iubit
Foto: Mihai Ionescu

După ce s-a despărțit de Victor Slav, Bianca s-a putut bucura de toată atenția fostului luptător englez de kickboxing, Tristan Tate. Cei doi au ales să petreacă un weekend împreună pe litoralul românesc, loc unde prezentatoarea TV și noul ei iubit s-au distrat în cluburile de fițe din Mamaia. Aceștia și-au documentat mica escapadă la mare prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a-și ține admiratorii la curent cu distracția de care au parte.

Bianca Drăgușanu a publicat pe conturile ei personale de Facebook și Instagram, multe poze și filmulețe în care părea în culmea fericirii alături de noua ei cucerire și în mod clar, gândul ei nu mai era nicidecum la Victor. Prezentatoarea de la Kanal D a petrecut în cluburi alături de prietenii apropiați și de Tristan Tate, care și-a răsfățat iubita cu o mini-vacanță pe litoral. Bianca a profitat din plin de acest timp petrecut departe de platourile emisiunii „Te vreau lângă mine” și s-a filmat în timp ce dansa pe hit-urile muzicale ale momentului. Din colecția ei de poze nu lipsește, bineînțeles, nici clasica poză în bikini, vedeta relaxându-se pe plajele din Mamaia.

bianca_dragausanu_1.jpg

Bianca s-a relaxat la mare, alături de prieteni și de noul ei iubit, Tristan Tate
Foto Instagram

Cert este că Bianca a fost toată numai un zâmbet, iar distracția a fost în toi în acest weekend. Deși prezentatoarea TV nu a publicat momentan poze alături de Tristan, fiind ținta multor comentarii negative în zilele ce au urmat după despărțirea de Victor Slav, iubitul ei i-a luat-o înainte și s-a fotografiat alături de ea, publicând imaginea ulterior. 

bianca_si_tristan_tate.jpg

„Lasă-i pe oameni să vorbească. Nu mi-e frică de nimic, mai ales de cuvinte”, a fost descrierea pozei publicate de Tristan
Foto Instagram

Dar asta nu e tot! Fostul campion la kickboxing i-a făcut blondei și o mică declarație de dragoste, în timp ce se îndreptau spre mare, urmată de un cadou pe măsură. Bianca a fost răsfățată cu un buchet de trandafiri roșii și multe ieșiri în club. Deși după ce a devenit mama micuței Sofia, Bianca renunțase la „viața de noapte”, se pare că noul ei iubit i-a redeschis apetitul pentru petreceri și dans. 

Loading...

Citește și

  • Vestea că Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit a șocat lumea showbizului românesc. Mai mult decât atât, Bianca are deja un nou iubit, Tristan Tate, un englez care este multiplu campion la kickboxing. Cum aceste vești au venit la scurt timp una după alta, prezentatoarea TV a fost invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, pentru a lămuri situația.

  • Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a ajuns la final. Sursele noastre spun că printre motivele rupturii se numără şi certurile dese, gelozia, dar mai ales problemele din trecut, de care Victor nu a reuşit să scape. Reproşurile aveau legătură cu apartamentul pe care acesta i l-a lăsat fostei iubite, Anda Adam, şi pentru care Victor făcuse un credit de 100.000 de franci elveţieni. Acum, musculosul de la Kanal D a rămas şi fără femei, şi fără case.