După ce s-a operat la coloană, Monica Anghel slăbește pentru a urca pe scenă

1622405_275398252609655_1901362229_o.jpg

Monica Anghel se află în procesul de recuperare și face progrese de la ozi la alta
foto: Facebook

În urmă cu mai bine de o lună, Monica Anghel a suferit o intervenție chirurgicală la coloană. Artista se află în etapa de recuperare și a mărturisit că aceasta merge extrem de bine, rezultatele cunoscându-se de la o zi la alta. Mai mult decât atât, cântăreața dorește să uimească lumea cu noua sa tranformare după ce va slăbi câteva kilograme bune.

Monica Anghel  a trecut printr-o intervenție chirurgicală care i-a lăsat o cicatrice destul de mare. Cântăreața a declarat pentru ”La Măruță” că se simte mai bine după această operație și s-a încărcat cu multă răbdare pentru zilele bune pe care le-a dedicat procesului de recuperare. Monica a început recuperarea de o săptămână, iar medicul ei spune că face progrese de la o zi la alta.

jkk.jpg

Intervenția chirurgicală i-a lăsat Monicăi o cicatrice măricică
foto: Captură video

”Merge foarte, foarte bine. Am fost întrebată de foarte mulți oameni de ce nu m-am dus să fac recuperare în alte părți, dar am ales să vin aici pentru că medicii îmi cunosc istoricul meu medical. Mă simt din ce în ce mai bine, asta-i important. E foarte important să ai răbdare ca să poți să te recuperezi cum trebuie. Nu am călătorit vara aceasta, am fost o săptămână la mare la indicația medicului”, a spus Monica Anghel încrezătoare la emisiunea ”La Măruță”.

Monica Anghel este una dintre cele mai respectate și apreciate cântărețe de la noi din țară. Artista abia așteaptă să revină pe scenă și să încânte fanii, ca până acum, cu muzica sa. Ei bine, Monica nu vrea să revină oricum în fața admiratorilor, ci transformată. Aceasta a slăbit câteva kilograme și nu are de gând să se oprească aici. Fie din motive medicale sau estetice, cântăreața vrea să uimească fanii cu noua sa înfățișare, atunci când le va sta înfață.

”Da, am slăbit. Nu știu exact cât, dar o să vorbim despre acest lucru în timp. Îmi este dor de scenă, dar vreau să urc pe scenă într-o formă foarte bună, ca atunci când apar să spună lumea «wow»”, a adăugat Monica Anghel.

În urmă cu trei ani, Monica a suferit o semipareză și nu s-a mai putut deplasa. Cu toate că a apelat la o mulțime de tratamente și metode, aceasta nu a scăpat de bisturiu și a fost operată de hernie de disc, o afecțiune de natură neurologică ce apare la coloana vertebrală și cauzează dureri greu de suportat.

Loading...

Citește și