Duelul botezurilor de vedete. Care tort este mai frumos?

12-13-vedete-ellie-white-botez-ursitoare-2.jpg

Ellie White şi Doru. Alexis Maria a avut tort în formă de Minnie Mouse

Weekendul acesta a plouat cu botezuri! Chiar dacă a fost o vreme câinoasă, cu doar câteva grade în termometre, asta nu le-a împiedicat pe vedetele noastre să organizeze cele mai tari botezuri pentru copiii lor. Cătălin Măruţă şi-a servit invitaţii cu un tort cu aripi de înger, Giulia Anghelescu a avut prăjiturele colorate, iar Ellie White a pus pe masa festivă un tort în formă de Minnie Mouse.

De departe, cea mai tare petrecere de botez a fost cea a micuţei Eva Ioana Maria, fetiţa Andrei şi a lui Cătălin Măruţă. Cei 300 de invitaţi s-au bucurat de un meniu de lux, cu bucate alese, însă prăjitura festivă a fost vedeta meniului. Maeştrii cofetari au muncit câteva ore bune la un superb tort, cu patru etaje şi înalt de 1 metru. A fost realizat  din frişcă, după tematica biblică: decorat cu îngeraşi pe margine şi cu numele Evei, flancat de o pereche de aripi serafice. Când a fost adus, toţi oaspeţii au exclamat de uimire.

Invitaţii s-au răsfăţat cu prăjituri fine

Cât o priveşte pe fosta solistă de la Candy, Giulia Anghelescu (30 de ani), şi ea a organizat o petrecere frumoasă, ca de basm, pentru Mikael, fiul ei şi al lui Vlad Huidu (38 de ani. Ei au optat pentru un tort colorat, dar şi pentru un bar cu tot felul de prăjituri colorate, care i-au făcut fericiţi pe copii, dar şi pe adulţi. Coincidenţa face ca în aceeaşi zi să-şi creştineze fiica, pe Alexis Maria, şi Ellie White. Ea a ales o petrecere mai modestă, în Braşov, unde cei 100 de invitaţi s-au distrat de minune. Ellie şi fiica ei  au purtat haine ca ale lui Minnie Mouse, celebrul personaj de desene animate. Şi tortul a respectat tematica party-ului. 

12-13-vedete-maruta.jpg

Măruţă şi Andra. Eva Maria a avut tort cu aripi

12-13-vedete-giulia.jpg

Giulia şi Vlad Huidu. La botezul lui Mikael invitaţii s-au răsfăţat cu prăjituri bio

 

Loading...
 
 

Citește și

  • catalin maruta botez andra

    Cătălin Măruță și Andra își creștinează fetița, duminică (11 octombrie). În timp ce artista se ocupă de pregătirile de pe ultima sută de metri pentru botezul Evei Maria Ioana, soțul ei face treaba mai grea. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe realizatorul Tv mutând tomberoanele din parcarea din fața casei sale. Se pare că familia Măruță nu are vecini model, aceștia au scos gunoiul în fața curții și au blocat mașina prezentatorului.

  • Duminică, 11 octombrie, a fost o zi plină pentru familia Măruţă! Andra şi Cătălin au creştinat-o pe micuţa Eva şi au avut alături de ei toată familia. Cu o singură excepţie. Finul Pepe nu şi-a făcut apariţia la biserică şi nici la restaurant nu a ajuns decât spre miezul nopţii. Munca înainte de toate!

  • giulia huidu

    La 30 de ani, Giulia este o artistă împlinită și o mamă fericită. Duminică, 11 octombrie l-a botezat pe Eduard Mikael, cel de-al doilea copil al vedetei cu Vlad Huidu. Giulia a devenit celebră împreună cu trupa Candy. Succesul muzical a pus în umbră însă perioada liceului, pe care Giulia regretă acum că nu a trăit-o din plin. ”Nu am știut să mă bucur de momentele petrecute cu colegii mei”, a declarat recent artista.

  • botez ellie white

    Duminică (11 octombrie), Ellie White și Doru Tincă și-au creștinat fetia, pe Alexis Maria, la Biserica Sf. Parascheva din Brașov. Micuța, care a împlinit deja 4 luni, a fost botezată în aceeași biserică unde a fost creștinat și fratele ei mai mare, Mihăiță (2 ani). Fetița a avut trei perechi de nași: pe stilista Maria Andrei și soțul ei Paul Renaud, un prieten foarte bun al lui Doru Tincă și un alt cuplu de prieteni din copilărie ai artistei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1