Drama prin care trec părinții Mădălinei Manole, la 6 ani de la moartea ei

2-bd-1-madalina.jpg

Mădălina Manole, într-una din puţinele fotografii în care apare cu băieţelul ei. Micuţul avea un an când mama lui a murit
Foto: Story

Trăiesc în inimă cu dorul Mădălinei Manole, însă sunt sfâşiaţi că nu-şi pot ţine în braţe unicul nepoţel. De când copila lor a murit, Ion şi Eugenia Manole sunt nevoiţi să-l privească pe Petru jr doar prin gardul grădiniţei unde copilul este înscris. Piedica din calea lor este chiar ginerele, Petru Mircea..

La 14 iulie se împlinesc 6 ani de când Mădălina Manole s-a stins din viaţă şi, tot de-atunci, parcă toate blestemele din lume s-au năpustit asupra părinţilor ei.

Soții Manole își văd nepoțelul doar de la depărtare

2-bd-2-parinti.jpg

Părinţii Mădălinei Manole nu-şi vor reveni niciodată din şocul pierderii fiicei lor

 

De la lună la lună, Eugenia (72 de ani) şi Ion Manole (73 de ani) îşi cheltuiesc pensiile pe medicamente, stau prin spitale, iar supărarea este cu atât mai mare pentru că li s-a îngrădit accesul la singura fiinţă care le-ar mai alina dorul de fiica lor. Este vorba de nepoţelul Petru junior (6 ani), băieţelul Mădălinei şi al lui Petru Mircea, pe care îl văd mai des în poze, după ce ginerele Petru Mircea le-a declarat război. Cei doi bunici nu s-au lăsat intimidaţi şi au recurs la un gest disperat. Toamna trecută, cu pastilele în buzunar, Ion şi Eugenia au plecat din Ploieşti cu maşina fiului lor, şi au venit direct la grădiniţa din Otopeni la care învaţă nepoţelul lor. 

„Ne-a mistuit întruna «focul» ăsta. Nu mai puteam răbda de dorul lui, aşa că, în septembrie, am fost cu soţia la grădiniţa unde învaţă Petru jr. Bineînţeles că nu am putut intra în curte, fiindcă era păzită, iar Petru a dat directivă directoarei să nu ne lase înăuntru, pentru că-l furăm. Când l-am văzut pe micuţ prin gard, îmi venea să sar la el şi să-l strâng în braţe. Mă uitam prin rosturi şi mi se umezeau ochii, că parcă o vedeam pe Mădălina noastră când era mică. A fost o emoţie puternică, o bucurie foarte mare, însa a trebuit să mă stăpânesc. E cumplit: el nici măcar nu ne cunoaşte. Noi, bunicii lui, suntem străini pentru el”, a declarat Ion Manole, cu ochii în lacrimi, pentru Click!

Singura resemnare a părinţilor Mădălinei este gândul că nepoţelul lor va creşte şi-i va căuta, însă pe ginerele lor nu-l vor ierta niciodată pentru gestul lui de a-l depărta pe nepot de ei. „Omul ăsta va plăti. Deja este pedepsit, că nici o femeie nu stă cu el. Nu vedeţi că a plecat şi bruneta aia, şi blonda. Este un caracter rău, o bestie de om şi va muri singur”, a mai spus bătrânul.

Artista s-a sinucis chiar de ziua ei

2-bd-5-petru.jpg

Petru Mircea, la mormântul soţiei

 

S-a sinucis în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. În noaptea de 13 spre 14 iulie, 2010, Mădălina Manole i-a lăsat soţului ei un bilet de adio, a ales hainele cu care să fie înmormântată, apoi s-a furişat în baie, iar soţul ei, Petru Mircea, a găsit-o fără suflare. Anchetatorii spun că artista ar fi înghiţit o cantitate mare de Furadan şi că nu există suspiciuni cum că ar fi fost vorba despre o crimă. Mădălina a fost căsătorită timp de opt ani cu Şerban Georgescu, cel care i-a fost şi compozitor şi au divorţat din cauza faptului că acesta o înşela.

Război în instanţă din anul 2010

2-bd-3-petru-2.jpg

Soţul Mădălinei Manole n-are o relaţie bună cu socrii

 

La scurt timp după moartea cântăreţei, între soţul acesteia şi părinţii ei a izbucnit un război, care nu s-a încheiat nici în ziua de azi. Familia Manole l-a acuzat pe Petru Mircea că ar fi vinovat de depresia care a împins-o pe cântăreaţă să-şi ia zilele. În plus, l-au acuzat că nu le permite să-şi vadă nepoţelul, pe băiatul Mădălinei Manole. Lucrurile nu s-au rezolvat nici acum, deşi instanţa a decis că şi bunicii au drept de vizită şi că-l pot lua la ei pe Petru junior.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1