Drama Elisabetei Turcu! Cum a murit fratele ei: «Mama a purtat toată viața doliu»

elisabeta-turcu-moarte-frate.jpg

Elisabeta Turcu a dezvăluit că și-a pierdut fratele la o vârstă fragedă
Foto Facebook

Elisabeta Turcu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România, însă nu sunt mulți cei care știu prin ce drama a trecut întreaga familie a artistei cu câțiva ani în urmă. Aceasta a dezvăluit că fratele său a fost omorât în copilărie și a oferit detalii cu privire la tragicul incident. De asemenea, Elisabeta Turcu a susținut că de atunci, mama sa a purtat doliu toată viața.

Moartea fratelui Elisabetei Turcu este în continuare un subiect sensibil în familia artistei de muzică populară, dat fiind faptul că acesta a fost ucis dintr-o încercare a unor alți copii de a face o glumă. Cântăreața a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde a povestit cum s-a întâmplat tragedia. Se pare că fratele Elisabetei a fost aruncat în râul Argeș, înecându-se. Băiatul a fost găsit a doua zi abia, însă încetase din viață. După ce incidentul care a îndurerat întraga familie a cântăreței s-a întâmplat, mama acesteia a purtat doliu toată viața.

elisabeta-turcu-acces-direct.jpg

Elisabeta Turcu a făcut dezvăluiri în platoul emisiunii Acces Direct
Foto: Captură Antena 1

Elisabeta Turcu a vorbit despre momentul în care și-a pierdut fratele

„În familie am fost șapte copii, acum mai suntem cinci surori. Zilnic eu le sun pe fiecare. Eu am ajuns mai departe decât surorile mele, material vorbind”, a povestit Elisabeta Turcu, în cadrul emisiunii Acces Direct. De asemenea, Elisabeta a dezvăluit că fratele ei a fost aruncat în râul Argeș, chiar înainte de Paște. „Aveam cinci ani, era joia Paștelui. Fratele meu a plecat la școală, s-a învoit să meargă afară, iar vis-a-vis de terenul de fotbal era râul Argeș, pe vremea aceea nu era brajul Vidrarul.

Copiii mai mari se jucau fotbal și unul dintre ei a scăpat mingea în rău. Fratele meu era pe malul apei și pur și simplu a venit l-a luat cu o mână de picior și cu una de cap și l-a aruncat în Argeș, l-au găsit a doua zi. A fost extraordinar de rău, de atunci sărbătorile de Paște au fost mult mai triste. Mama a purtat toată viața doliu”, a mai adăugat interpreta de muzică populară.

Elisabeta Turcu este căsătorită cu soțul ei de 37 de ani și, deși au trecut și prin momente mai puțin plăcute pe durata mariajului, cei doi au decis să rămână împreună.

 

Loading...