Dragoș Pătraru readuce Starea nației la tv. Cu ce post a semnat

dragos_patraru.jpg

dragos patraru starea natiei
Dragoș Pătraru revine cu un nou sezon Starea Nației

Dragoș Pătraru se întoarce la tv cu un nou sezon Starea nației.

Celebra emisiune Starea nației se va vedea din această vară la Prima TV. ”Abia așteptăm să începem. E o înțelegere pe două sezoane, dar sperăm cu toții să dureze mult mai mult. Asta și pentru că nu vrem să ducem emisiunea chiar la toate televiziunile din România. E șansa noastră să demonstrăm ceea ce putem la o televiziune generalistă importantă. Lucrăm zi și noapte la decor, la platou, la tot. Am făcut împreună cu partenerii noștri de la Prima TV o investiție serioasă pentru următorul sezon, iar asta se va vedea cu siguranță în calitatea emisiunii. Vom avea și rubrici noi, invitați, au venit în echipă oameni noi, tineri, extraordinar de talentați. Din 20 august sper să reușim să vă oferim, la Prima TV, o emisiune care să vă placă”, a povestit Dragoș Pătraru despre mutare.

Echipa Starea nației deschide din 20 august un nou capitol la Prima TV, prezentând în aceeași formă amuzantă cele mai importante, comentate și controversate subiecte din România și din întreaga lume. Emisiunea intră în grilă la ora 22:30.

Dragoș Pătraru, mesaj pentru telespectatorii Starea nației

Încântat de noul început, Dragoș Pătraru a oferit un interviu în exclusivitate pentru Click!, în care nu a uitat să-și prezinte scuzele către telespectatorii fideli, cei care i-au fost alături indiferent de postul la care a fost angajat: "Cred că în primul rând telespectatorilor fideli ai emisiunii trebuie să le prezint, ca-n fiecare vară, niște scuze. Pentru că din nou ne mutăm, pentru că din nou sunt nevoiți să vină după noi. Am avut și un moment în care am vrut să renunț. Am zis că poate e o problemă cu noi, că poate nu e loc de acest produs pe piață, din moment ce tot suntem dați afară pentru ceea ce spunem. Dar mesajele, miile de mesaje venite de la telespectatori în această perioadă mi-au alungat rapid acest gând. Nici nu știu cei care mi-au scris cât de mult au contat vorbele lor bune. Oricum, e clar că îmbătrânim și noi. De aceea din vara asta vom lansa și școala Starea nației. Vrem să creștem copii buni, pe care să-i lăsăm apoi să facă mai departe ceea ce facem noi, mult mai bine decât noi. Dar despre alte proiecte avem timp destul să discutăm. Așa cum am promis, ne vedem din 20 august, la televizor. Pe Prima TV."

Loading...

Citește și