Dragoș Dolănescu a venit cu brațul plin de flori la mormântul tatălui său

13_bp9h4481.jpg

Dragoș Dolănescu s-a recules la mormântul tatălui său

Dragoș Dolănescu (42 ani), stabilit în Costa Rica, a revenit luni în țară, iar primul drum l-a făcut la mormântul tatălui său, Ion Dolănescu, care a încetat din viață în urmă cu nouă ani. Fotoreporterii Click! l-au surprins marţi, în jurul orelor 14.00, în cimitirul Bellu, unde a venit îmbrăcat la costum, cu un braț de crizanteme și cale.

A aprins lumânări și s-a recules, preț de o jumătate de oră. De cavoul familiei se îngrijește, în lipsa lui, Ionuț Petrescu, fiul fostei menajere a lui Ion, așa că Dragoș a găsit candela aprinsă și mai multe ghivece cu flori. El nu a moştenit vocea de aur a tatălui său, însă îi calcă pe urme pe plan politic. Dacă regretatul cântăreţ a fost deputat în legislatura 2000-2004, din partea PRM, Dragoş ocupă acum aceeaşi funcţie, însă în Costa Rica, unde a fost ales în februarie  2018 cu peste 100.000 de voturi.

Miercuri, Dragoș va merge la Palatul Cotroceni, unde au fost invitați toți românii care dețin funcții publice în alte țări, și care vor deveni de acum punți de legătură între locul de origine și cel de reședință. El se va întâlni și cu președintele Klaus Iohannis. 

loading...
Loading...