Dragoş Dolănescu este vecin de gard cu Ionuţ, în strada Caimatei

d112-13-vedetete-foto-1-5-col.jpg

Dragoş Dolănescu a ieşit ieri din casa prietenilor săi din Strada Caimatei

Dragoş Dolănescu şi Ionuţ Dolănescu nu-şi mai vorbesc de opt ani, de când a izbucnit războiul pe moştenirea lăsată de tatăl lor. Iată însă că ei au acum toate şansele să dea nas în nas, când ies din casă, deoarece locuiesc la doar câţiva metri distanţă. Dragoş a revenit în ţară, din Costa Rica, pentru a intra în posesia bunurilor, după încheierea procesului de pomină.

Mezinul familiei Dolănescu e fericit că, în sfârşit, poate beneficia de partea sa de avere, lăsată de regretatul lui tată, Ion Dolănescu. Şi, pentru că în Bucureşti nu are nici o proprietate, iar în casa din Strada Caimatei nu are acces, căci acolo şi-a mutat reşedinţa Ionuţ (45 de ani), cu cei trei copii şi cu soţia lui, acesta a fost găzduit de un vecin inimos.

”Nu am mai intrat în vila tatălui meu de opt ani, de când fratele meu, Ionuţ, m-a dat afară. El a luat tot de acolo, mie mi-a dat câteva icoane de valoare şi două tablouri”, ne-a spus Dragoş Dolănescu (41 de ani). 

Zoom
Ionuţ Dolănescu a moştenit vila din Strada Caimatei, în valoare de 400.000 de euro

Reporterii Click! l-au însoţit într-o plimbare prin Centrul Vechi, unde s-a ospătat, la un restaurant cu specific românesc, cu pastramă de berbecuţ şi cu mămăliguţă. 

Fiul cel mic al cântăreţului de muzică populară a intrat şi în câteva magazine tradiţionale, pentru a-i alege o ie fiicei sale, Maria de Jesus (18 ani), studentă în anul 1 la Drept, dar şi alte cadouri pentru Ion (12 ani şi jumătate) şi pentru Darius (6 ani şi jumătate), băieţii care îi semănă leit. 

Dragoş va mai rămâne în România în jur de două săptămâni, timp în care şi-a propus să-şi rezolve actele legate de moştenire, să stea la o vorbă cu prietenii, dar şi cu foştii colegi de liceu. 

Marţi va merge la vila din Sinaia, pe care o va transforma în hotel

Dragoş Dolănescu urmează ca, zilele acestea, să-şi treacă vila din Sinaia, evaluată de experţi la 290.000 €, pe numele lui, în urma deciziei judecătoreşti, dar şi terenurile din Prahova, Ilfov şi Dâmboviţa. Marţi, el va trece pragul acestei case.

Zoom
Dragoş a moştenit vila din Sinaia, în valoare de 290.000 €

”Pentru că în vilă nu a mai locuit nimeni vreme de opt ani, pereţii sunt plini de igrasie, lumina şi gazul sunt întrerupte, căci fratele meu nu a plătit utilităţile. Vreau să donez un teren, pe cel de la Butimanu, în scop caritabil, aşa cum i-am promis tatălui meu. Cei care doresc să ridice aici o biserică, un azil sau o casă de bătrâni, îmi pot scrie pe adresa dolanescuscopuricaritabile@gmail.com”. 

Ionuţ Dolănescu a primit vila din Strada Caimatei, estimată la doar 400.000 €, drepturile de autor 100%, dar şi un autoturism Dacia, două certificate FPS şi un loc de veci”.

loading...