Dragoș Bucur, povești de culise despre Visuri la cheie. «Nu m-am certat cu oamenii din PRO TV»

dragos_bucur.jpg

dragos bucur
Dragoș Bucur se întoarce din 11 septembrie la "Visuri la cheie"
foto: PRO TV

Actorul Dragoş Bucur (42 de ani) se întoarce din 11 septembrie pe micile ecrane, la Pro TV, cu un nou sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, show de la care a absentat un sezon. Am stat de vorbă cu prezentatorul emisiunii depre proiect, despre colegii lui, dar și despre familia sa superbă.

Click!: Te-ai întors să prezinţi din nou „Visuri la cheie”, ţi-a fost dor?

Dragoş Bucur: Sigur, altfel nu m-aş fi întors! Cel mai mult cred că mi-a fost dor de oameni, deşi pe ei, pe colegii mei, i-am mai întâlnit, cu Omid Ghannadi, cu Alina Vîlcu am ţinut legătura, cu regizorul Dan Petcan m-am mai întâlnit, am mai avut colaborat pe ici, pe colo, nu a fost ca o plecare finală.

Aţi început deja filmările, te-a mai surprins ceva la cazurile prezentate în emisiune?

Nu ai cum să nu fi surprins. Nu poţi să pui semnul egal între cazuri. Întodeauna ai în faţa ta oameni noi care vin cu probleme noi, cu gesturi pe care le-au făcut în trecutul lor sau le fac în prezent, gesturi emoţionante. Sunt exemple, modele, nu se poate să nu te emoţioneze. Trebuie să fii chiar de stâncă.

Ai fost de acord din prima când te-au chemat din nou să prezinţi emisiunea?

A fost un complex de împrejurări pentru toată lumea, care a dus la întoarcerea mea. Cornel (n.r. Corneliu Ulici) probabil voia să plece, n-am apucat să vorbesc cu el. Proiectele mele se terminaseră, perioada de pauză alături de familie, de Kadri, Roxana, de Sofia şi de Dana s-a încheiat aşa cum ne planificasem, n-am avut nimic anul acesta pe rol, cred că au fost mai multe lucruri care au dus la revenirea mea. Eu am păstrat legătura cu ei. Nu m-am certat cu oamenii din Pro TV niciodată. Mai mult de atât, am avut nevoie de timp pentru mine.

Ce spune familia ta despre revenirea în televiziune?

Toată lumea se bucură! Cu Sofia, fiica mea cea mare, mă uitam la emisiune. A crescut, e cât Dana. Dar cei mici sunt prea mici, ştiu doar că tati face nişte case. Dar probabil că în toamna asta ne vom uita toţi împreună.

dana-nalbaru-fiica-sofia_3.jpg

dana nalbaru si sofia
Foto: Mihai Ionescu

Sofia a crescut, e cât mama ei, Dana. Câţi ani are?

Are 12 ani și jumătate. E domnişoară în toată regula. E un copil foarte matur pentru vârsta ei. Discuţiile cu ea, zic eu, sunt la un nivel foarte înalt. De la produsele de cinema sau de teatru pe care le consumăm împreună, până la problemele existenţiale. E un copil pe picioarele lui.

Crezi că se va face actriţă?

Nu ştiu, rămâne de văzut. E un adolescentă sportivă, căreia îi place să deseneze, să scrie, aş spune că e în partea umanistă. Mă uit la ea cum creşte şi este singurul mod în care îmi dau seama că îmbătrânesc. Altfel am senzaţia că am în continuare 20 de ani (zâmbeşte).

Ce urmează pentru tine în carieră?

În toamnă probabil că se lansează debutul în lungmetraj al colegului Dorian Boguţă, în care joc şi eu, “Urma” se numeşte. N-am alte proiecte de cinema, pentru că oricum nu puteam să iau, ne solicită “Visuri la cheie”.  Iar din octombrie se redeschide şcoala noastră, iar de data aceasta într-o formulă mult extinsă, rămânem cu grupa de actorie de film, grupa de scenaristică şi regie şi, în plus, vom avea cursuri de regie, de montaj, de actorie de teatru pentru tineri, adolescenţi şi copii.    

Citește și:

Dragoș Bucur, despre cum a adoptat-o pe fetița sa: «11 din 12 familii nu vor să audă de un copil de etnie romă»

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, primele poze cu fetiţa înfiată: “Acum suntem 5”

Loading...
 
 

Citește și

  • Dana Nalbaru, Dragos Bucur, viata la tara, case vedete, agricultura, mancare bio, HiQ

    Dana Nălbaru, care în urmă cu zece ani strălucea în lumina reflectoarelor la emisiunile tv, dar și în show-urile incendiare ale trupei HI-Q, nu mai vrea să audă de muzică și și-a îndreptat toată atenția asupra familiei. Mai mult, a renunțat și la casa din Capitală, mutându-și reședința la țară unde, în sfârșit, și-a găsit liniștea sufletească.

  • Anul 2018 a debutat cu schimbări importante în viaţa lui Dragoş Bucur. Celebrul prezentator s-a retras de la cârma emisiunii ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, pentru a se dedica actoriei şi familiei. Alături de soţia Dana şi de cei trei copii ai lor, Bucur se află în capitala Olandei, Amsterdam, unde filmează o nouă peliculă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1