Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, primele poze cu fetiţa înfiată: “Acum suntem 5”

img_0248.jpg

Dragos Bucur, Dana Nalbaru
Dragoş Bucur, Dana Nălbaru şi cei trei copii ai lor. Fetiţa înfiată (dreapta) s-a integrat de minune în familie
foto: Dorin Constanda

Nu degeaba sunt artişti! Dragoş Bucur (40 de ani) şi Dana Nălbaru (41 de ani) au o viaţă ca în filme şi nu contenesc să ne surprindă cu “scenariul” din familia lor. Cei doi au înfiat de curând o fetiţă, iar miercuri seara ne-au prezentat-o, oficial, la premiera filmului “Hawaii”.

Covorul roşu de la CinemaPro a fost acaparat în totalitate, miercuri seara, de frumoasa familie Bucur-Nălbaru. Asta pentru că cei doi soţi au ieşit pentru prima dată în oraş în formulă de cinci. Nu, Dana nu a născut între timp cel de-al treilea copil, ci l-a adoptat, pentru că îşi dorea de mult timp să facă acest gest nobil. Cei cinci au venit împreună la premiera peliculei “Hawaii”, în care Dragoş Bucur joacă alături de Rodica Lazăr, Andi Vasluianu, Cristina Flutur şi Gheorghe Ifrim şi au umplut încăperea de zâmbete, voie bună şi tandreţe.

img_0027.jpg

Dragos Bucur, Dana Nalbaru
Dragoş Bucur, alături de Sofia, fiica cea mare
foto: Dorin Constanda

Dana a stat în permanenţă de mână cu micuţii familiei, Kadri şi fetiţa creţulie, cu ochi ca murele, iar Sofia, care e deja mare, s-a decurcat singurică. A socializat, a făcut fotografii şi şi-a susţinut tatăl la premieră. Dragoş ne-a spus că se consideră un om împlinit din toate punctele de vedere. “Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci. Iar în seara asta vor veni şi Dana (n.r. soţia Dana Nălbaru) cu ceilalţi copii. Apropo de copii, m-am întâlnit cu un prieten căruia nu-i venea să creadă cât de mare a crescut Sofia (11 ani). Cel mic, Kadri, are 2 ani şi 4 luni. Timp liber am destul de puţin, dar imediat cum termin filmările la <Visuri la cheie> vrem să plecăm într-o vacanţă mai lungă, de 3-4 săptămâni. Am un proiect în Europa, o coproducţie Danemarca-Olanda. Emisiunea <Visuri la cheie> merge foarte bine, mai avem de filmat până la sfârşitul lunii”, ne-a mai mărturisit, miercuri seara, Dragoş Bucur.

img_0181.jpg

Dragos Bucur, Dana Nalbaru
Dana Nălbaru a venit la premieră cu micuţii familiei
foto: Dorin Constanda

Actorul este foarte încântat de noul lui film, regizat de Jesús del Cerro, şi care va intra în cinematografele din toată ţara din 17 noiembrie. “Teatru nu mai fac de 15 de ani, însă fac televiziune. Adevărul e că televiziunea dă senzaţia că eşti prezent tot timpul în orice. Dacă e ceva cu care mă pot lauda este că sunt selectiv în alegerea proiectelor, iar în ultimul timp am jucat numai în filmele în care mi-am dorit să fiu. În filmul <Hawaii> am construit un balon din pânză, recreat apoi pe calculator. Filmările au durat 26 de zile, în iarnă, şi încă patru zile în vară. În film a fost greu sa recreezi aceea perioadă comunistă. Bucureştiul s-a schimbat, oamenii, oraşul, străzile, uşile, ferestrele, magazinele, totul e modificat în Bucureşti. Schimbarile sunt spectaculoase. L-am avut scenograf pe Călin Papură, am filmat destul de mult în platou, cu decor făcut foarte bine. Secvenţa filmată în vară, la Orşova, a fost o secvenţă grea. Cu un balon agăţat de macara. Aia a fost o secvenţa dificilă”, ne-a povestit Dragoş Bucur despre cel mai recent proiect al lui.

Dragos Bucur, Dana Nalbaru

plantum.ro

Loading...
 
 

Citește și

  • dana nalbaru

    Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au recurs la o soluție radicală în ceea ce o privește pe fiica lor în vârstă de 9 ani. Cei doi au decis s-o retragă pe Sofia de la școală și s-o integreze într-un sistem de învățământ foarte nou la nou, care are deocamdată puțini adepți.

  • Dana Nalbaru, Dragos Bucur, viata la tara, case vedete, agricultura, mancare bio, HiQ

    Dana Nălbaru, care în urmă cu zece ani strălucea în lumina reflectoarelor la emisiunile tv, dar și în show-urile incendiare ale trupei HI-Q, nu mai vrea să audă de muzică și și-a îndreptat toată atenția asupra familiei. Mai mult, a renunțat și la casa din Capitală, mutându-și reședința la țară unde, în sfârșit, și-a găsit liniștea sufletească.

  • dana nalbaru dragos bucur sofia

    După o vară în care au cutreierat Europa cu autorulota, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur s-au întors la ”treabă”. În timp ce actorul a revenit la cârma emisiunii „Visuri la Cheie”, de la PRO TV, artista se ocupă de cei doi copii ai lor: Kadri (2 ani) și Sofia (10 ani), pe care părinții au retras-o anul trecut de la școală, optând pentru sistemul „home schooling”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1