Cine îl înlocuieşte pe Dragoş Bucur la «Visuri la cheie»

visuri_la_cheie_-_dragos_bucur_-_pro_tv.jpg

Dragoş Bucur, pe vremea când făcea parte din şi echipa Visuri la cheie
Foto: Pro TV

Un nou actor a intrat în echipa Pro Tv după ce Dragoş Bucur a renunţat la emisiunea "Visuri la cheie". Corneliu Ulici este gazda show-ului, dar nu este străin deloc de postul din Pache Protopopescu. În urmă cu mai bine de 15 ani, Corneliu se înscria în concursul Popstars la PRO TV, a ajuns în finală și a făcut parte din trupa Bliss, formată în urma competiției.

Corneliu Ulici este noul prezentator de la "Visuri la cheie". După ce a renunțat la muzică, el s-a dedicat actoriei, fiind absolvent al Universității Naționale de teatru și Film I.L. Caragiale din București. De-a lungul timpului, a jucat în mai multe filme, printre care "Comrade Detective", "The crucifixion" și "Ceva bun de la viață", scurt-metraje și spectacole de teatru. Începând din acest sezon, Corneliu va prezenta emisiunea "Visuri la cheie" la pro Tv și, împreună cu echipa de arhitecți, designeri și constructori, va schimba destinele unor familii cu care viața a fost dură.

corneliu_ulici.jpg

corneliu ulici visuri la cheie
Corneliu Ulici este noua gazdă "Visuri la cheie"
foto: Pro Tv

"Sunt onorat să fac parte din echipa Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoție emisiunea în fiecare sezon și am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoș Bucur și întreaga echipă, așa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă este de nedescris. Sunt fericit că voi avea ocazia să cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca viețile lor să fie mai bune. Îmi doresc ca la finalul acestui sezon, împreună cu echipa Visuri la cheie, să trag linie și să adun cât mai multe zâmbete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat actorul.

Corneliu este ;i el pasionat și de tot ce înseamnă construcții și grădinărit și se implică frecvent în activități caritabile. Prezentatorului i se potriveşte ca o mănuşă proiectul "Visuri la cheie", pentru că îi place să meșterească orice, de la obiecte și mobilier din lemn până la structuri complexe.

loading...
Loading...

Citește și