Dorobanţu l-a vizitat pe Nea Beni în căsuţa din comuna Bârzava

d16-7-vedete-foto-1-5-col.jpg

Benone Sinulescu şi Gabriel Dorobanţu sunt prieteni de peste 40 de ani. Nea Beni s-a lăudat amicului său cu uriaşii castraveţi

Prieteniile vechi nu se uită niciodată, chiar dacă pe acum îi despart peste 500 de de kilometri. Benone Sinulescu locuieşte în comuna Bârzava, din Arad, iar Gabi Dorobanţu şi-a înălţat o vilă în comuna Cornu, din Judeţul Prahova. Cei doi s-au reîntâlnit zilele trecute, la ”Zilele Oraşului Arad”, prilej pentru Nea Beni să-şi invite amicul în micul său Paradis.

Gabriel Dorobanţu (64 de ani) şi Benone Sinulescu (80 de ani) se cunosc de peste 40 de ani, de pe vremea când erau invitaţi să cânte în toate cătunele ţării. 

Au răbdat împreună de foame şi de frig, în turnee, iar neajunsurile i-au unit pe viaţă. Din păcate, ambii au părăsit Bucureştiul, Gabi alegând aerul curat din Comuna Cornu, iar Benone stabilindu-se, împreună cu soţia, Leni, lângă Arad, în casa ei părintească, situată la 485 de kilometri de Capitală. 

d26-7-vedete-3_28.jpg

Solistul este şi un bun grădinar

 

Cei doi artişti mai vorbesc la telefon, căci întâlnirile s-ar tot rărit în ultima vreme, însă iată că un eveniment din Arad i-a adus din nou faţă în faţă. 

S-au îmbrăţişat cu drag şi s-au fotografiat împreună, imagini care le-au adus pe Facebook sute de aprecieri. Apoi, ei s-au aşezat la poveşti, în faţa unei mese copioase. 

Interpretul piesei ”Hai vino iar în gara noastră mică” a fost impresionat de gospodăria amicului său, căci curtea din Bârzava este plină de dovlecei uriaşi, de castraveţi şi de flori multicolore, iar cămara geme de dulceţuri şi de murături: ”Am stat cu Gabi la masă, ne-am amintit de vremurile când plecam împreună în turnee, este o mare plăcere să-mi revăd colegii de scenă”, ne-a declarat solistul de muzică populară care, la despărţire, i-a oferit musafirului câteva delicatese culinare. 

d36-7-vedete-foto-3-2-col.jpg

Gabriel este adesea musafir în vila Marinei Voica

 

Gabriel nu a uitat-o însă nici pe vecina lui din Breaza, Marina Voica (80 de ani), cei doi vizitându-se adesea, mai ales de Sărbătorile de Iarnă. 

Cântăreaţa locuieşte acolo de mai bine de zece ani, iar în căsuţa, evaluată la peste 150.000 de euro, artista a îngrămădit toate amintirile de-o viaţă, inclusiv pianul la care adesea le cântă invitaţilor piese clasice sau din repertoriul său: „Niciodată nu am fost un om de gaşcă. Tot timpul am fost retrasă. Aşa m-am simţit bine. Sunt greu abordabilă, dar mi-am făcut prieteni care mă vizitează. La bloc, dacă ai închis uşa, gata, nu mai vezi pe nimeni, dar la curte este o comunicare permanentă”, a povestit artista, pentru Click! 

Fuego a devenit musafir de profesie

Când nu împodobeşte bradul, ori nu concertează prin ţară sau prin străinătate, Paul Surugiu (41 de ani) alias Fuego le bată la uşă colegilor mai în vârstă, care locuiesc la curte. 

d46-7-vedete-foto-4-2-col-fuego-la-cornel.jpg

Pe Cornel Constantiniu îl vizitează adesea în casa lui din Capitală

 

Solistul este prezent adesea în vila de 350.000 de euro a Irinei Loghin (78 de ani), care îşi are reşedinţa în Cartierul Francez, alături de soţul ei, Ioan Cernea, dar şi de cei doi copii ai lor, Ciprian şi Irinuca. 

Locuinţa artistei are trei apartamente cu câte trei camere, două băi şi o bucătărie. Fuego este însă apropiat şi de interpretul Cornel Constantiniu (72 de ani), bolnav de Parkinson, căruia adesea îi oferă sume de bani, pe care artistul le strânge din vânzarea tablourilor pe care le pictează. 

d56-7-vedete-foto-6-2-col-fuego-la-mirabela.jpg

Alături de Mirabela, în curtea vilei ei din comuna Roşu

 

Acesta s-a fotografiat însă şi în curtea vilei Mirabelei Dauer (70 de ani), care s-a retras în Comuna Roşu, unde şi-a înălţat o vilă de peste 200.000 de euro. Însă, de poartă nu trece niciun musafir nepoftit, căci câinele cântăreţei este mereu prezent la datorie.

Loading...

Citește și

  • Îndrăgitul interpret de muzică populară a fost toată viaţa cu zâmbetul pe buze, chiar dacă de-a lungul anilor s-a întâlnit şi cu drame, nu doar cu bucurii. Pe 24 mai a împlinit 80 de ani, iar reporterii Click! l-au întâlnit în weekend, la Buzău, la festivalul care-i poartă numele. A avut tolba plină de poveşti şi un optimism incurabil.

  • benone sinulescu, aniversare, scrisoare, george stanca

    Cum e să faci 80 de ani? Că mie de la 70 a început lumea să-mi zică ”tataie”. Dar, pe drept - am o nepoțică de un an jumate. Spune-mi sincer ca unui vechi… STRĂ-vechi prieten, te doare?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1