Dorian Popa, pe mâna medicilor esteticieni! Ce intervenție și-a făcut cântărețul

dorian_popa_deschidere.jpg

Dorian Popa și-a făcut o nouă intervenție estetică
Foto Instagram

Dorian Popa este cunoscut pentru atenția deosebită pe care o acordă imaginii sale, fiind extrem de ocupat cu întreținerea „look-ului perfect” pe care dorește să-l afișeze. Cântărețul este un împătimit al sălilor de fitness, acesta fiind unul dintre hobby-urile sale, iar rezultatele sunt pe măsură. Dorian publică adesea poze la bustul gol pe rețelele de socializare, iar admiratorii acestuia îi apreciază corpul lucrat la sală prin acordarea a mii de like-uri. Totuși, se pare că artistul alege și alte metode de îmbunătățire a imaginii, apelând chiar și la serviciile esteticienilor.

Fiind preocupat de imaginea lui, Dorian a decis să apeleze la o metodă estetică de corectare a unei imperfecțiuni la nivelul feței, de care acesta nu era mulțumit. Cântărețul a mai avut parte de intervenții estetice de-a lungul timpului, printre care și dantura „imaculată” care a fost subiectul multor discuții în spațiul media. Dorind să-și corecteze fiecare imperfecțiune avută și astfel să se simtă mai confortabil în propria piele, iată că Dorian a decis să-și facă un  implant de barbă de data aceasta.

Dorian Popa, în vârstă de 30 de ani, are un corp lucrat la sală, însă, dincolo de antrenamentele pe care le face zilnic pentru a se menține în formă, cântărețul recunoaște că și-a mai făcut și mici ajustări pe care le consideră necesare și pe care și le asumă cu dezinvoltură. Astfel, artistul și-a pus fațete dentare, își mai face botox din când în când pentru a-și estompa unele riduri cauzate de efortul la sală, iar de curând și-a făcut și un implant de barbă.

dorian_popa_implant_barba.jpg

Dorian Popa și-a făcut implant de barbă
Foto Instagram

Se pare că Dorian a fost complexat încă din adolescență de golurile inestetice pe care le avea la nivelul bărbii și ani de zile s-a ras în răspăr în încercarea de a le îndesi. Actorul a reușit să scape de această nemulțumire după ce s-a supus unui implant de 4.000 de fire de păr recoltate de pe ceafă și repoziționate pe față, deasupra tâmplelor, în zona mustății și, în special, în zona bărbiei, conform revistei Unica. Exemplul lui a fost urmat și de iubita sa, Claudia Iosif, poreclită Babs ,aceasta făcându-și, la rândul ei, un implant de sprâncene. Decizia ei a fost una extrem de curajoasă dacă luam în considerare faptul că în țara noastră primul astfel de implant a fost făcut abia în urmă cu cinci ani.

dorian_popa_barba.jpg

Dorian era nemulțumit de golurile inestetice de la nivelul bărbii sale
Foto Instagram

 

Loading...

Citește și