Dorian Popa, mărturisire despre tatăl lui: «În momentul ãla, m-am gãsit în zona ta de probleme de viaţã!»

next_star_5.jpg

Dorian Popa a fost emoționat de povestea unui copil de la Next Star

Marian, un copil talentat de 14 ani din Slatina, care a venit la Next Star cu o poveste de viață tulburătoare, îi va impresiona pânã la lacrimi pe juraţi. Abandonat de mic de mamã, pentru el tatãl sãu a devenit cel mai important om de pe pământ, însã de câteva sãptãmâni acesta a fost nevoit sã plece sã lucreze în strãinãtate, pentru a le asigura un trai mai bun lui Marian şi fratelui sãu.

Dorian Popa a fost tulburat de povestea tristă a băiatului și a mărturisit că a simțit cu exactitate cum se simte deoarece și el a fost părăsit de tată la o vârstă fragedă.

“La o anumitã vârstã, taicã-miu, pe mine, pe frate-miu şi pe maicã-mea ne-a lãsat. În momentul ãla, m-am gãsit în zona ta de probleme de viaţã!", îi va mãrturisi Dorian,care îi va mai spune puştiului: “Cand eşti pe scenã, pe nimeni nu intereseazã ce ţi s-a întâmplat ţie în viaţã!", afirmă Dorian Popa, jurat la Nex Star.

Tânãrul, care spune cã cel mai frumos moment din viaţa lui este cel în care a urcat pe scena “Next Star”, îi va încânta pe juraţi cu o interpretare la darabanã, însã momentul lui îl va determina pe Dorian Popa sã îi facã o dezvãluire emoţionanţã.

 

Loading...

Citește și

  • Surpriză! Cei doi solişti, Ruby şi Dorian Popa, s-au împrietenit la cataramă la reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV), filmat în jungla africană şi unde au fost colegi de suferinţă. În cei trei ani de la acel succes, ei au bifat mai multe colaborări, iar, în curând, îi veţi revedea în aceeaşi formulă şi în noul show ”Ultimul trib”, cu care Antena 1 speră să câştige războiul audienţelor cu Kanal D şi PRO TV.

  • barbat cu muschi

    Vara aceasta, televiziunile sunt în căutare de concurenţi pentru reality-show-urile pe care le vor difuza în sezonul toamnă-iarnă! Kanal D pregătește un nou sezon din “Exatlon”, Pro TV vrea să dea lovitura cu “Ninja Warrior”, iar Antena 1 mizează pe “Ultimul trib”, dar şi pe sezonul al doilea din “Asia Express”. Click! îţi spune pe ce vedete au pus ochii posturile tv aflate în războiul audiențelor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1