Dorian Popa, atac la adresa lui Cătălin Moroșanu: «Îmi dau lacrimile»

7-baza-morosanu.jpg

Cătălin Moroșanu și Claudiu

În competiția Asia Express, concurenții au parte de multă tenisiune, dar și de momente critice, extenuare și certuri. În ediția difuzată astăzi, 19 februarie, Dorian Popa și Cătălin Moroșanu au avut parte de un mic scandal. ȘI-au aruncat vorbe dure, însă Dorian l-a iertat pentru tot ce a făcut.

Cătălin Moroșanu a câștigat o probă, iar jurata emisiunii i-a oferit un avantaj, l-a lăsat să aleagă cu cine merge spre următoarea destinație, dar și pe ce echipă o trimite într-o mașină care să-i îngreuneze cursa. Cătălin Moroșanu și Claudiu, fratele său, au hotărât să-i ingreuneze pe Dorian Popa și mama sa, trimițându-i între-o mașină greșită.

dorian.jpg

Dorian Popa
Foto Captură Video Antena

Dorian s-a simțit trădat de Cătălin și a mărturisit că dacă l-a trimis conștient în mașina greșită ar fi total dezamăgit, dar și că el nu ar fi trimis-o mama sa kilometri întregi prin ploaie.

„Nu vreau să cred că ai făcut chestia asta conştient. Mă uit, îmi dau lacrimile, te iubesc sincer, dar gândeşte-te că eu aş fi pus-o, pe mama ta, din Predeal, pe ploaie, să meargă pe jos până în Sinaia”, a spus Dorian Popa despre decizia pe care a luat-o Moroşanu.

Cu toate astea, Dorian Popa și mama sa au pierdut proba, însă nu au fost eliminați.

Loading...

Citește și