Doliu la Ansamblul "Doina Oltului". Adriana Bahmuțeanu: "Ai plecat atât de tânăr, atât de repede"

costinel-alexandrescu-adriana-bahmuteanu.jpg

Costinel Alexandrescu era prieten bun cu Adriana Bahmuțeanu

Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansambulului Profesionist „Doina Oltului“ din Slatina, a decedat sâmbătă-dimineaţă, 20 iunie 2020, la doar 46 ani.

Anunțul trist a fost făcut de colegii artistului, pe Facebook: „Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului Folcloric Profesionist Doina Oltului, actual solist vocal în cadrul Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt, Secţia Ansamblul Folcloric Doina Oltului, a încetat din viaţă la vârsta de 46 de ani. Colegii C.J.C.A. Olt adresează familiei sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, este mesajul postat de colegii artistului pe Facebook. Solistul ansamblului slătinean a murit în drum spre spital, în urma unui infarct, scrie publicația evenimentdeolt.ro. Membrii familiei sale au sunat după ajutor, solistul a fost resuscitat şi, deşi iniţial a răspuns manevrelor de resuscitare, în cele din urmă a suferit un nou stop cardio-respirator, în ambulanţă, chiar în drum de la Tufeni, localitatea de domiciliu, spre spital, nemaiputând fi adus la viaţă.

Adriana Bahmuțeanu: "Nu-mi vine să cred că ai plecat atât de repede"

Adriana Bahmuțeanu a reacționat imediat pe Facebook, fiind extrem de afectată de decesul prietenului ei. "Drum lin printre stele, Costinel Alecsandrescu, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai fost un om bun, un profesionist adevărat, ți-a plăcut să guști viața, ai dat piept și cu necazurile și ai trecut cu brio un lung șir de procese și nedreptăți! Și când totul părea ca merge bine....Nu-mi vine să cred că ai plecat atât de repede și atât de tânăr... ce e viața asta", a scris Adriana Bahmuțeanu, care ani la rând a fost extrem de apropiată de zona de folclor, fiind acționar și director la postul Etno TV. Costinel Alecsandrescu avea doar 46 de ani, era căsătorit și avea o fetiță.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1