Doinița Oancea, prima poză din dormitor cu iubitul pictor

18_3-col-doinita-cu-iubitul.jpg

Doiniţa Oancea, surprinsă de Click! la mare, alături de noul ei iubit
Fotografii: Mihai Ionescu

Doinița Oancea (35 de ani), interpreta Tanței din serialul ”Fructul oprit” (Antena 1), a decis să nu-și mai țină ascuns iubitul, pe Adrian Călin, după ce fotoreporterii Click! i-au surprins împreună pe Litoral.

Mai mult, zilele trecute, cei doi îndrăgostiți și-au postat pe conturile sociale o fotografie din dormitor, unde se vede treaba că s-au cam încins ”spiritele”. Ea ne-a povestit despre debutul acestei povești de dragoste:  ”Ne-am cunoscut în 2015, pe vremea când filmam show-ul „Super Trip”, de la PRO TV. După emisiune, am rămas în nişte relaţii care s-au transformat în timp. Am trecut de la prietenie, la relaţie. Suntem împreună”, ne-a mărturisit Doiniţa Oancea. Iubitul ei este artist plastic, absolvent al Universității Naționale de Artă. Doinița e din nou fericită, din nou, după despărțirea de impresarul Ionuț Ghenu, care a părăsit-o de dragul solistei Lora.

doinita-oancea-iubit-pictor.jpg

doinita oancea
Doinita Oancea și iubitul pictor, mai îndrăgostiți ca niciodată
foto: arhivă personală
loading...
Loading...

Citește și

  • Interpreta Tanţei din „Fructul oprit”, serial care se întoarce din 29 septembrie, la Antena1, a vorbit pentru prima oară despre noul ei iubit. Actriţa Doiniţa Oancea ne-a povestit şi despre cei trei parteneri pe care i-a avut în telenovele, de-a lungul ultimilor 10 ani.

  • Fosta actriţă de telenovele a devenit mai discretă cu viaţa personală, după eşecul relaţiei cu Ionuţ Ghenu, actualul iubit al solistei Lora. Doiniţa Oancea (35 de ani) se iubeşte de doi ani cu un tânăr cu muşchi, barbă şi tatuaje, pe care nu doreşte însă să-l facă celebru, aşa că nu se prea afişează cu el pe la mondenităţi.