Doiniţa Oancea, pe lista neagră a Iuliei Albu: "Nu poţi să ai părul aşa, decât dacă vinzi flori!"

doini.jpg

doinita oabcea atelier croitorie costum
Doiniţa Oancea a fost intens comentată de Iulia Albu
Foto: arhivă personală

Iulia Albu este nemiloasă atunci când este pusă să comenteze ţinutele vedetelor autohtone, iar pe Doiniţa Oancea a "bătut-o" cu armele ei. Fashion-editorul i-a criticat costumul din material fluid, creat chiar în atelierul actriţei, şi a făcut o remarcă acidă despre podoaba capilară a brunetei.

Gusturile nu se discută, iar Doiniţa Oancea ştie foarte bine acest lucru. Actriţa nu a reuşit să-i intre în graţii Iuliei Albu şi se pare că este o clientă fidelă la rubrica vedetelor prost îmbrăcate. Fashion-editorul a lovit de două ori la rubrica ei de la "Wowbiz". Prima dată a avut obiecţii legate de vestimentaţia purtată de actriţă la un eveniment monden, costum care este făcut după ideile Doiniţei, iar a doua oară a făcut o remarcă privind coafura actriţei. Bruneta se laudă cu un păr creţ şi bogat, dar Iuliei Albu nu i-a plăcut modul în care actriţa a optat să-l strângă la spate. 

doinita oabcea atelier croitorie costumZoom
Iuliei nu i-a plăcut cum şi-a prins actriţă părul
Foto: arhivă personală
 

"Niciodată nu se poartă aceste costume de inspiraţie pijamale cu sutienul la vedere. Este ceva urât, ţopesc şi care nu ar trebui să fie ceva pardonabil atunci când este făcut de o persoană cunoscută. Nu-mi place nici ce poartă în picioare. Trebuia să aibă un papuc, eventual cu anumite aplicaţii şi ar trebui să aibă un păr foarte rebel. Nu-mi vine să cred, are cumva un cleşte? Doiniţa, cleştii se folosesc doar pentru prins rufe. Decât dacă eşti o fată retro şi îţi place să trăieşti aşa mai extravagant... Nu ai cum să-ţi prinzi părul aşa, decât dacă vinzi flori şi eu ştiu că tu eşti actriţă. Nota mea pentru Doiniţa este ... Bau", a spus Iulia Albu ironică la Kanal d.   

Nu este prima dată când actriţa calcă pe bec atunci când vine vorba de stil. Actriţa a mai fost şi în trecut comentată de fashion-editor care are tot timpul ceva să-şi reproşeze. 

loading...
Loading...

Citește și