Doiniţa Oancea: “Bărbaţii sunt proşti!” Ce anume a făcut-o să spună aşa ceva

doinita.jpg

Doiniţa Oancea, răpitoare ca întotdeauna
Doiniţa Oancea a rezistat opt săptămâni la "Ferma Vedetelor"
Foto: Facebook

Cea care a frânt multe suflete în “Inimă de ţigan” e dezamăgită din dragoste? Frumoasa vedetă a postat, pe contul ei de facebook, un mesaj care lasă loc de interpretări. Doiniţa Oancea este supărată foc şi pară pe bărbaţi.

Potrivit actriţei de telenovele, există două tipuri de prostie de care suferă reprezentanţii sexului puternic.

"Unii bărbaţi sunt de-a dreptul proşti. Zici ca i-a bătut cineva cu uluca-n cap. Exista 2 tipuri de prostie masculină: tip A: suferă de acest tip aceia care încearcă să ducă femeile cu zăhărelul cu tot dinadinsul şi chiar au senzaţia că reuşesc mereu. Prostia de tip B: o găsim la bărbaţii care se lasă călcaţi în picioare, umiliţi şi trataţi ca ultimii sclavi de pe plantaţie şi care se lasă duşi de nas de către iubite. De evitat ambele tipuri! Doamne fereşte!", a scris Doiniţa Oancea pe contul de socializare.

Să fie, oare, Doiniţa atât de dezamăgită de partenerul ei de viaţă, încât să nu mai vrea să audă deloc de bărbaţi? Bruneta, in varsta de 31 de ani, este într-o relaţie de iubire cu un Ionuţ Ghenu, împreună cu care a petrecut multe clipe frumoase împreună, fără să se ascundă. Mai mult decât atât, bruneta a declarat, în repetate rânduri, că îşi doreşte bun copil.

Doinita Oancea a cunoscut faima odata cu rolul Minodorei din “Inimă de ţigan”, reuşind să se facă remarcată foarte repede. Inainte de a ajunge cunoscută datorita rolurilor pe care le-a interpretat, a fost director campanie de spectacole, hostess, promoter.

Doiniţa Oancea şi iubitul eiZoom
Doiniţa Oancea şi iubitul ei
Foto: Facebook
loading...
Loading...

Citește și