Doamnele «MasterChef» se bat acum în emisiuni TV

6-7-v-2-col-aida-parascan.jpg

Aida Parascan găteşte la TVR 2

Toamna aceasta, mai multe televiziuni au introdus în grilele de programe şi emisiuni gastronomice, ispitite de succesul pe care Antena 1 îl are cu „Chefi la cuţite”.

Deja Aida Parascan (38 de ani), câştigătoarea premiului de 50.000 de euro de la „MasterChef” (PRO TV), din 2013, a apare la TVR 2 cu emisiunea „Chef de Vedete”, în care îmbină divertismentul cu gătitul. O vedem de luni până vineri, de la 15.30. Şi ea nu este singura fostă vedetă “MasterChef” care a revenit la TV.

6-7-v-2-col-patrizia.jpg

Pe Patrizia Paglieri o veţi vedea la Paprika TV

 

Şi Patrizia Paglieri (42 de ani), fostă jurată la aceeaşi emisiune, a primit un nou show pe mână, după ce a mai fost concurentă la „Ferma Vedetelor” (PRO TV). De data aceasta, Patrizia va găti la Paprika TV, în emisiunea „Ca la mama acasă”, care va începe din 15 octombrie. Vor fi 20 de episoade a câte 30 de minute fiecare. Acolo se vor găti reţete simple şi uşor de preparat, iar gazda va oferi multe surprize, dar şi sfaturi din propria bucătărie. Aida Parascan şi Patrizia Paglieri nu s-au intersectat la “Masterchef”, căci buzoianca a câştigat în 2013, când juraţi erau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1