Doamna MasterChef a scăpat de ghinioane: și-a găsit serviciu

Ultima actualizare:

    Aida Parascan a gătit marți la un eveniment mondenfoto: Sever Gheorghe
Aida Parascan a gătit marți la un eveniment mondenfoto: Sever Gheorghe

În 2013 i s-a îndeplinit cel mai frumos vis. A câştigat concursul MasterChef şi un premiu consistent, de 50.000 €. După aceea însă, Aida Parascan “a plătit” pentru acest succes cu o serie teribilă de ghinioane: s-a despărţit de iubit, şi-a închis cofetăria, i-a luat foc casa, iar în noiembrie 2017 şi-a tăiat un deget cu feliatorul de bucătărie.

Iată că anul a început însă cu vești bune pentru Aida Parascan, care pare că a rupt lanțul ghinioanelor. Marți, 13 februarie, am întâlnit-o la evenimentul organizat de Marina Almășan, “Femei de 10, bărbați de 10”, unde a făcut o demonstrație culinară pentru invitați. Ea ne-a spus că a răsărit soarele pe strada ei. “Sunt foarte fericită că îmi merge din nou bine în plan profesional, pentru că de pe 15 martie voi avea o rublică în cadrul unei emisiuni de la TVR 2. Va dura de zece minute, colaborarea o să fie pentru zece ediții, iar eu o să le arăt oamenilor ce ar trebui să gătească și cât de ușor se fac unele bunătăți. Totodată, în martie o să încep să țin și un workshop culinar, într-o locație, de două ori pe săptămână, unde o să îi învăț pe copii și pe adulți ce trebuie să mănânce și cum se gătește sănătos și corect”, a declarat Aida Parascan pentru Click!

simeon stalpnicul png

A câştigat «MasterChef» cu peşte, miel şi porc

Seara de 28 mai 2013 a fost una dintre cele mai fericite pentru Aida Parascan, căci buzoianca avea să devină câştigătoarea celui de-al doilea sezon al concursului de gătit MarsterChef, de la PRO TV. La vremea aceea, juriul era format din Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. Aida a gătit „cel mai bun peşte din concurs“, după cum a apreciat chef Sorin Bontea, la care a adăugat broccoli, camembert, piure de fenicul şi sofran. Pe lângă acest meniu, Aida Parascan a mai preparat miel cu ceapă caramelizată cu oţet balsamic şi muşchi de porc marinat cu ierburi provensale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net