Doamna MasterChef a scăpat de ghinioane: și-a găsit serviciu

img_6127.jpg

Aida Parascan, MasterChef, castigatoare, ghinioane, blesteme, colaborare, TVR, emisiune culinara
Aida Parascan a gătit marți la un eveniment monden
foto: Sever Gheorghe

În 2013 i s-a îndeplinit cel mai frumos vis. A câştigat concursul MasterChef şi un premiu consistent, de 50.000 €. După aceea însă, Aida Parascan “a plătit” pentru acest succes cu o serie teribilă de ghinioane: s-a despărţit de iubit, şi-a închis cofetăria, i-a luat foc casa, iar în noiembrie 2017 şi-a tăiat un deget cu feliatorul de bucătărie.

Iată că anul a început însă cu vești bune pentru Aida Parascan, care pare că a rupt lanțul ghinioanelor. Marți, 13 februarie, am întâlnit-o la evenimentul organizat de Marina Almășan, “Femei de 10, bărbați de 10”, unde a făcut o demonstrație culinară pentru invitați. Ea ne-a spus că a răsărit soarele pe strada ei. “Sunt foarte fericită că îmi merge din nou bine în plan profesional, pentru că de pe 15 martie voi avea o rublică în cadrul unei emisiuni de la TVR 2. Va dura de zece minute, colaborarea o să fie pentru zece ediții, iar eu o să le arăt oamenilor ce ar trebui să gătească și cât de ușor se fac unele bunătăți. Totodată, în martie o să încep să țin și un workshop culinar, într-o locație, de două ori pe săptămână, unde o să îi învăț pe copii și pe adulți ce trebuie să mănânce și cum se gătește sănătos și corect”, a declarat Aida Parascan pentru Click!

A câştigat «MasterChef» cu peşte, miel şi porc

Seara de 28 mai 2013 a fost una dintre cele mai fericite pentru Aida Parascan, căci buzoianca avea să devină câştigătoarea celui de-al doilea sezon al concursului de gătit MarsterChef, de la PRO TV. La vremea aceea, juriul era format din Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. Aida a gătit „cel mai bun peşte din concurs“, după cum a apreciat chef Sorin Bontea, la care a adăugat broccoli, camembert, piure de fenicul şi sofran. Pe lângă acest meniu, Aida Parascan a mai preparat miel cu ceapă caramelizată cu oţet balsamic şi muşchi de porc marinat cu ierburi provensale.

Loading...
 
 

Citește și

  • În 2013 i s-a îndeplinit cel mai frumos vis. A câştigat concursul MasterChef şi un premiu consistent, de 50.000 €. După aceea însă, Aida Parascan “a plătit” pentru acest succes cu o serie teribilă de ghinioane: s-a despărţit de iubit, şi-a închis cofetăria, i-a luat foc casa, iar recent şi-a tăiat un deget cu feliatorul de bucătărie.

  • Miros înecăcios de fum, pereţi înnegriţi de funingine şi multe lacrimi! Asta am găsit în casa Aidei Parascan, care trăieşte un adevărat coşmar, de miercurea trecută, când apartamentul în care locuieşte cu cei trei copii ai săi a luat foc. În doar 15 minute, s-a transformat aproape totul în scrum.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1