«Doamna Masterchef» a fost la medic ca să-şi probeze noii «sâni»

14_3-col-aida-parascan.jpg

Aida Parascan a stabilit cu doctorul ei, Youssef Chawi, mărimea implantului mamar
Citeste tot despre: 

Marţi este o zi cu mari emoții pentru Aida Parascan (37 de ani), pentru că la orele 9 dimineața este programată operația estetică prin care vrea să-și ridice sânii și să-și recapete fermitatea decolteului pe care îl avea odinioară. Intervenția va dura o oră și va fi destul de ușoară pentru că medicul Youssef Chawi nu este nevoit să facă lifting sau o repoziționare.

Sâmbătă, vedeta a fost la alt consult pentru a stabili mărimea protezelor siliconice. Medicul estetician a decis că 380 ml este mărimea potrivită, așa că la ambii sâni va avea 760 ml. În ciuda faptului că a dat naștere la trei copii și i-a alăptat pe toți, câștigătoarea ”Masterchef” (Pro TV), din 2013, arată impecabil.

”Nu am vrut să-mi fac o astfel de operație, însă cred că după o vârstă este o nevoie, nu un moft. Eu am trecut prin experiența nașterii de trei ori, mi-am alăptat copiii și, slăbind și îngrășându-mă, pot să spun că decolteul meu nu mai este la fel ca înainte. Am încredere că medicul meu mă va face să arăt bine”, a declarat Aida Parascan pentru Click! 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1