Divorţul e oficial! Declaraţiile Elenei Băsescu şi ale lui Bogdan Ionescu

eba.jpg

elena basescu bogdan ionescu copii sofia anais traian jr
Elena și Bogdan s-au căsătorit în 2012 şi au divorţat patru ani mai târziu
foto: arhiva personală

Nu mai este niciun dubiu! Familia Elenei Băsescu s-a destrămat. După patru ani de mariaj, fiica cea mică a fostului preşedinte şi Bogdan Ionescu au divorţat de comun acord la notar. Cei doi au recunoscut separarea şi au făcut declaraţii pe marginea acestui subiect.

Patru ani de căsnicie s-au dus pe apa sâmbetei. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu nu mai formează un cuplu. Cei doi au recunoscut oficial separarea şi au făcut primele declaraţii pe Facebook.   

"Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect.
Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu", au transmis cei doi pe pagina oficială a mezinei fostului preşedinte.

Elena şi Bogdan au doi copii împreună, Sofia Anais, în vârstă de trei ani, şi Traian jr, în vârstă de un an şi opt luni. 

Loading...
 
 

Citește și

  • eba divort elena basescu divort

    "Cutremur" în familia fostului preşedinte Traian Băsescu! Fiica cea mică a fostului şef de stat, Elena, şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au depus şi semnat actele de divorţ. Totul s-a petrecut în cea mai mare discreţie, iar cei doi deja vorbesc la trecut depre mariajul lor.

  • elena basescu divort syda bogdan ionescu

    Mămică a doi copii, Elena Băsescu şi-a revenit spectaculos după cele două sarcini, iar de vină pentru noul ei chip se pare că este medicul estetician. Bruneta a fost remarcată de toată lumea la nunta primarului Dorin Chirtoacă, de weekendul trecut, la care fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu nu avea cum să treacă neobservată. Criticii de modă au dat verdictul: a fost cea mai bună apariţiei publică de până acum, iar esteticienii au concluzionat că şi-a refăcut buzele, pomeţii şi şi-a întins ridurile.

  • Cei care obişnuiesc să se bronzeze pe cea mai de fiţe plajă din Mamaia au parte de „spectacol” weekend de weekend. Acolo vin să-şi etaleze costumele de baie toate vedetele cu bani de la noi. Zilele trecute a fost rândul Elenei Băsescu să atragă privirile.

  • elena basescu

    N-are leac! Deşi a devenit mămică, Elena Băsescu nu s-a "vindecat" de lux şi investeşte în continuare sume cu 4 zerouri, în euro, în haine şi accesorii. Diferenţa este că în loc de cluburi de fiţe, acum le afişează mai mult la piaţă sau înpingând la cărucioare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1