Dieta draconică folosită de Corina Chiriac pentru a slăbi 35 de kilograme

Îndrăgita cântăreață a mărturisit că a făcut eforturi deosebit de mari pentru a ”topi” într-un timp record kilogramele în plus.

Chiar dacă toată lumea i-a lăudat frumusețea, și continuă s-o facă, Corina Chiriac (68 de ani) a recunoscut că a fost nevoită să muncească mult la corpul ei, când și-a dat seama că a luat prea mult în greutate. 

“Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, explica marea artistă într-un interviu. În acest fel a reușit să scape de 35 de kilograme. Iar după ce și-a atins obiectivul, cântăreața a continuat să mențină un regim de viață sănătos, eliminând excesele de orice fel. “Alimentele dăunătoare le-am împuţinat… Nu mai am tentaţii mari, dulciuri mănânc rar. Prefer ciocolata de 80% cacao”, a mai spus artista.

Loading...
 
 

Citește și