Dichi: «De ziua mea am primit 3 peştişori exotici»

12_2-col-dichi-fiica.jpg

Ion şi Ioana Dichiseanu şi-au serbat onomastica împreună

Ziua de duminică, 7 ianuarie, a fost una specială pentru familia lui Ion Dichiseanu (84 de ani). Celebrul actor și fiica lui și-au serbat ziua de nume, așa că în casa lor a fost rost de petrecere și de veselie.

Mai mult, acum aniversările au și mai mare însemnătate pentru Dichi, întrucât îi este alături nepoțica Anastasia, în vârstă de un an și jumătate, așa că orice cadou ar primi nu egalează momentele de fericire cu fetiţa. Ca în fiecare an, maestrul teatrului a petrecut la restaurant și a ciocnit un pahar cu fiica sa, Ioana. Ba chiar a primit și un cadou inedit. ”Este adevărat, și anul acesta ne-am petrecut tot la restaurant, alături de fiica și de soțul ei, dar și de minunea noastră, micuța Anastasia. Am primit trei peștișori exotici, pe care deja îi iubesc. Aveam emoții că nu se acomodează, dar iată că mă înțeleg cu ei. Anastasia e foarte curioasă și i-a privit, probabil le vom alege și nume. În concluzie, m-am simțit bine de ziua mea”, a declarat Ion Dichiseanu pentru Click! 

Loading...
 
 

Citește și

  • Dacă ai şti ce boală aveam pe tine în liceu! Pe tine şi pe regretatul Cristea Avram.Voi, cei doi crai din filmele româneşti, voi, cei doi frumoşi din “Darclée”.

  • Unul dintre cei mai valoroşi actori români a ajuns să aibă soarta vechilor colegi de breaslă. Maestrul nu se lamentează că e dat uitării şi susţine că va accepta noi provocări pe plan profesional atâta timp cât este în putere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1