Diana Munteanu, vacanţă de burlăciţă în Grecia

6-7-vedete-2-col-diana-munteanu.jpg

Diana Munteanu şi Carmen Negoiţă, surprinse la un stand de turism

Mai sunt cinci luni până la vară, aşa că Diana Munteanu (39 de ani) a decis deja unde îşi va petrecere vacanţa, după ce ia pauză cu emisiunea ”Prieteni de la 11”, pe care o prezintă la Antena 1.

Zilele trecute, frumoasa blondină a dat o raită prin mall Park Lake şi s-a oprit direct la un stand de turism, unde a zăbovit mai bine de o jumătate de oră. S-a uitat pe câteva broşuri cu oferte şi iată că nu a plecat cu mâna goală, ci şi-a ales o vacanţă în Grecia. Nu ar fi prima dată când vedeta ajunge aici, blondina fiind îndrăgostită de acele insule superbe. După cum se ştie, Diana e singură, s-a despărţit de Bogdan Nemţeanu, aşa că va fi o vacanţă de burlăciţă perfectă. Probabil i se va alătura şi prietena ei, Carmen Negoiţă, căci şi ea a fost interesată de aceeaşi destinaţie pentru vacanţă. 

Loading...

Citește și

  • diana munteanu telefon

    Diana Munteanu e cu capul în nori atât la propriu, cât şi la figurat! Prezentatoarea emisiunii "Prietenii de la 11" de la Antena 1 a defilat pe stradă într-o ţinută sexy şi a întors multe priviri. În tot acest timp, ea a fost interesată însă doar de ce îi apărea pe ecranul telefonului mobil. Nici nu este de mirare că fosta soţie a fotbalistului Claudiu Niculescu îi face pe domni să suspine după ea, căci are mare grijă la sală ca silueta ei să nu sufere modificări.

  • Mare, soare, briză, nisip! Toate aceste delicii, pe care ni le oferă vacanţele, n-ar trebui să aibă nimic în comun cu “măştile” pe care ni le punem seara, la club sau la o ieşire la restaurant. Vedetele nu ţin însă cont şi se duc la plajă fardate şi aranjate ca la şedinţele foto.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1