Diana Munteanu a schimbat 8 rochii de mireasă într-o zi. Visează la nunta perfectă

Are 41 de ani, a trecut printr-un mariaj de şapte ani cu fotbalistul Claudiu Niculescu (43 de ani), are un fiu David (10 ani) şi încearcă discret să îşi refacă viaţa sentimentală. Însă până va ajunge din nou în faţa altarului, Diana Munteanu caută ţinuta perfectă pentru nuntă.

Zilele trecute, vedeta a schimbat opt rochii de mireasă la şedinţa foto organizată de revista „Ghidul Miresei” la Le Chateau din Capitală. Noul număr al publicaţiei va fi lansat în cadrul târgului de nunţi din perioada 21-23 februarie, la Romexpo. Deşi spune că momentan nu se mai gândeşte la măritiş, Diana Munteanu şi-ar organiza nunta pe plajă. 

baza-diana-munteanu-varianta-1.jpg

Diana Munteanu are o siluetă de invidiat

 

„Aş opta pentru ceva intim, cu cei foarte apropiaţi, pe o plajă frumoasă unde să pot dansa pe nisip fără tocuri şi prea multe aranjamente, doar cu un buchet alb, simplu şi rotund”, a spus vedeta care nu crede în relaţia perfectă. „Există doar oameni care pot evolua frumos împreună, cu înţelegere, încredere, susţinere, linişte şi pace, adică în dragoste”, a mai spus Diana Munteanu.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1