Diana Enache îşi ia despăgubirea de la libanez cu executorul!

diana-enache-proces-.jpg

Fiica lui Adrian Enache a cerut executarea silită pentru a-şi putea primi cei 50.000 de euro câştigaţi în instanţă

S-a săturat să mai aştepte. Fata cântăreţului Adrian Enache vrea să-şi încheie o dată pentru totdeauna socotelile cu libanezul care a agresat-o în urmă cu mai bine de un an şi jumătate. Aşa că a trecut la executarea silită pentru a-şi primi daunele morale de 50.000 de euro, stabilite de instanţă.

Kanaan Ali Riad (48 de ani), bărbatul care asigura paza blocului în care locuieşte Adrian Enache, a fost găsit vinovat de tentativă de viol şi purtare abuzivă. El a fost condamnat definitiv, în octombrie anul trecut, la cinci ani de închisoare, şi obligat să-i achite Dianei Enache (19 ani), în solidar cu firma Phoenicia Apartments, 50.000 de euro, drept daune morale.

libanezul-agresor.jpg

Kanaan Ali Riad era paznic la blocul în care locuieşte familia Enache

Pentru că timpul trece, iar nimeni nu se arăta dispus să-i plătească aceşti bani fiica artistului s-a gândit să ia măsuri. Sprijinită de avocatul ei, Diana a cerut executarea silită. ”Este o hotărâre judecătorească pentru plata a 50.000 de euro, precum şi cheltuieli de executare. Instanţa l-a obligat să plătească pe cel care are banii, iar apoi să se regleze între ei”, a declarat, pentru Click!, Katia Cicală, apărătorul Dianei Enache.

Aşa că firma Phoenicia Apartments ar trebui să achite acum şi partea fostul ei angajat, libanezul Kanaan Ali Riad. Reprezentanţii complexului de apartamente nu sunt însă de acord şi au depus zilele trecute o contestaţie la Judecătoria Sectorului 1. 

Riscă să rămână cu handicap pe viaţă 

Diana Enache a trecut prin momente cumplite în dimineaţa zilei de 5 iulie 2014, când se întorcea acasă, în apartamentul tatălui ei din zona Băneasa. Portarul Ali Kanaan a atacat-o cu un briceag şi i-a făcut mai multe răni la mâini şi la sâni.

Diana a avut nevoie de mai multe intervenţii pentru a se recupera. Fiica lui Adrian Enache a rămas cu o incapacitate de 10% de folosire a degetelor arătător şi mijlociu de la mâna dreaptă şi riscă să rămână cu acest handicap pe viaţă. În plus, ea a mers la un psiholog, pentru a trece peste traumă.

Loading...

Citește și

  • adrian enache fiica diana

    La un an de când a trecut prin clipe îngrozitoare și a fost la un pas de viol, fetei lui Adrian Enache (49 de ani) i s-a făcut în sfârșit dreptate. Agresorul, paznicul libanez Ali Riad Kannan (46 de ani), a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Diana (19 ani) va primi daune morale în valoare de 50.000 de euro. Tatăl ei a dezvăluit ce are de gând să facă fiica lui cu banii.

  • Aşa cum Click! v-a anunţat încă de acum 4 săptămâni, Diana Enache a ales să revină în showbiz şi pe scenă în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Sâmbătă (31 octombrie), de la ora 20.00, va fi difuzat mult aşteptatul moment, în care Diana ne va încânta, iar tatăl ei ne va face să râdem datorită costumaţiei haioase.

  • Libanezul care a agresat-o în vara anului trecut pe Diana (18 ani), fiica lui Adrian Enache, a primit luni sentinţa definitivă: el va sta cinci ani în închisoare, în loc de patru, cât primise iniţial.

  • Diana Enache

    Diana Enache zâmbeşte din nou. Tânăra este fericită că bărbatul care a agresat-o a fost pedepsit de instanţă, iar acum ea îşi poate vedea mai departe de viaţă. Fiica lui Adrian Enache va reveni pe scenă cu o piesă inspirată din propria poveste.