Diana Dumitrescu: «Dacă mă cere, mă mărit»

diana_dumitrescu.jpg

diana dumitrescu
Diana Dumitrescu nu ar spune "Nu" unui al doilea mariaj
Foto: arhivă personală

În timp ce multor femei le este teamă să mai creadă în dragoste și în căsătorie după ce au avut parte de un mariaj eșuat, Diana Dumitrescu spune lumii că nu și-a pierdut speranța.

Invitată joi (3 martie) la "Teo Show", actrița de 32 de ani a vorbit despre planurile pe care le are legate de teatru, dar și despre cele legate de modă, o pasiune pe care o pune în practică de câte ori are ocazia. Frumoasa vedetă creează rochii, dar nu se gândește încă să facă un business din asta: "Dacă mi-aș face casa mea de modă, ar însemna un business, iar business-ul te consumă. Prefer să îmi folosesc creativitatea și să mă joc de câte ori am ocazia."

diana.jpg

diana dumnitrescu
Diana a venit la "Teo Show" îmbrăcată cu cămașa iubitului
Foto: captură video Teo Show

 

Nu doar partea profesională a fost abordată în emisiune, ci și cea personală. Diana trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alin, un tânăr afacerist, și nu exclude posibilitatea unui al doilea mariaj, deși cererea nu a venit încă: "Nu mă mărit. Nu m-a cerut. Când m-o cere, m-oi mărita. Cred în continuare în căsătorie, dar poți liniștit să-ți întemiezi o familie și fără să fii căsătorit. Suntem împreună de doar 8 luni“, a declarat Diana, care a venit la emisiune îmbrăcată cu cămașa lui Alin.

diana_alin.jpg

diana alin
Diana și Alin sunt împreună de 8 luni
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și