Diana Bart a divorţat după doi ani de mariaj! - EXCLUSIV

diana-bart-img_9599.jpg

Pe Diana Bart o vedeţi la Prima TV, de luni până, joi, de la ora 23.00. Ea prezintă emisiunea “Click!” alături de Alex Constantin

Ce-a fost frumos s-a terminat! Fără regrete, fără vorbe grele şi fără lacrimi în pernă! Vedeta tv Diana Bart (32 de ani) şi afaceristul Adrian Geotoiu (35 de ani) şi-au spus “adio” după doi ani de căsătorie.

Unii au nevoie de o viaţă ca să-şi dea seama că nu sunt făcuţi unul pentru celălalt, însă ei au realizat acest lucru încă din luna de miere. Diana Bart şi Adrian Geotoiu s-au căsătorit civil în septembrie 2012, iar nunta au făcut-o fix un an mai târziu. Inedit este că după fiecare eveniment au avut câte o lună de miere, prima în Turcia, a doua în Grecia. “Încă din prima lună de miere ne-am dat seama că există nepotriviri între noi, însă am zis să mergem mai departe, să ne mai acordăm o şansă. N-a fost cu succes. A contat mult şi distanţa dintre noi, el mergea des la Braşov, cu afaceri, eu lucram în Bucureşti”, ne-a povestit Diana.

"El chiar mi-a dezvăluit că are o altă relaţie"

diana-si-sotul-.jpg

Diana Bart şi Adrian Geotoiu au divorţat de comun acord

Aşadar, în urmă cu patru luni, s-a produs despărţirea, iar cei doi au acum vieţi separate. “Avem maturitatea să rămânem în continuare prieteni, ba mai mult, el chiar mi-a dezvăluit că are deja o altă relaţie. I-am urat să fie fericit, iar el mie la fel. Nu ne-am spus cuvinte grele, pur şi simplu am hotărât să ne separăm. Am ajuns la un acord amiabil în ceea ce priveşte divorţul, lucrurile fiind cu atât mai simple cu cât nu avem nimic de împărţit”, a mai declarat Diana Bart pentru Click!

S-au căsătorit la trei luni după ce s-au cunoscut

diana-si-sotulnunta.jpg

Mirii Diana şi Adrian, alături de naşii lor, Cati şi Iulian

Vedeta de la Prima TV a fost luată de val şi a spus marele “Da” după numai trei luni de relaţie. Poate şi asta a contribuit la ruptură. “Amândoi am luat-o ca pe o experienţă de viaţă. Până la urmă, avem de învăţat din ceea ce ne oferă viaţa, iar asta ne ajută să ne maturizăm. El e un om minunat, doar că am constatat că suntem total diferiţi”, ne-a spus Diana.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1