Diagnostic sumbru pentru Borcea după scandalul provocat de Pelinel

cristi-borcea.jpg

cristi borcea diagnostic probleme cardiace spital floreasca urgenta
Cristi Borcea va deveni tată pentru a şaptea oară
foto: ziuaconstanta.ro

Cristi Borcea ar putea ajunge din nou la cuţit! Fostul boss dinamovist riscă să dezvolte complicaţii majore la inimă după ce a fost adus de urgenţă la spital cu tensiune foarte mare şi cu dureri puternice în piept.

Zilele acestea nu au fost deloc uşoare pentru Cristi Borcea, care a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Specialiştii l-au consultat şi i-au pus un diagnistic sumbru: osbtrucţie de bypass. Potrivit România TV, Cristi Borcea va mai rămâne internat câteva zile. El se află într-o rezervă şi este păzit non-stop de către poliţişti de la arestul central al Poliţiei Capitalei. Potrivit regulamentului, el nu are dreptul să primească vizite săptămâna aceasta.
Pe lângă problemele mai vechi cu inima pe care le avea fostul şef de la Dinamo, situaţia a fost agravată și de alimentaţia pe care o are în închisoare, la care s-a adăugat stresul acumulat în ultimele zile.

Borcea a fost operat pe cord în 2012
Fostul preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost operat pe cord în primăvara lui 2012 la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de doctorul Şerban Brădişteanu. Omul de afaceri avea o malformaţie, probabil congenitală, artera coronară era strangulată de o punte musculară. Intervenţia a constat într-un by-pass pe o arteră coronară care era blocată. "Pacientul avea artera coronară strangulată de o punte musculară. În cadrul intervenţiei a fost secţionată puntea musculară. De asemenea, a fost recoltată o porţiune din artera mamară internă şi apoi a fost grefată pe artera bolnavă. Artera grefată ocoleşte porţiunea blocată din artera coronară. Acest nou pasaj va aduce sânge bogat în oxigen pentru muşchiul cardiac", a explicat doctorul Şerban Brădişteanu după intervenţie.

Bypass-ul coronarian este o intervenţie de revascularizare, folosită pentru a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor coronare.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Vestea că Valentina Pelinel îl va face pe Borcea tătic pentru a şaptea oară a enervat-o la culme pe Alina Vidican, actuala soţie a afaceristului. Alina a folosit cuvinte dure la adresa rivalei sale, ba chiar ar fi şi sunat-o pe aceasta.

  • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

  • valentina cristi borcea

    Valentina Pelinel a dat tonul unui întreg scandal atunci când a dezvăluit că este însărcinată. După ce a fost surprinsă făcându-i vizite lui Cristi Borcea la închisoare, au apărut numeroase speculații conform cărora chiar fostul acționar dinamovist al fi tatăl bebelușului. Valentina nu a infirmat zvonurile, dar nici nu le-a confirmat. A spus doar că a fost o decizie asumată, atât de ea, cât și de tatăl pruncului.

  • valentina pelinel copil cristi borcea

    Vestea că Valentina Pelinel este însărcinată a căzut ca un trăsnet pentru Alina Borcea, soţia fostului acţionar de la Dinamo. Fostul model a anunţat fericită că este gravidă în patru luni, urmând ca în această primăvară să aducă pe lume un băieţel. După ce a făcut aceste dezvăluiri, blondina a devenit ţina unor atacuri dure din partea Alinei, cărora nu le-a dat curs. Ea a ales să plece într-o vacanţă.